Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen taplók a párom barátai?
Figyelt kérdés
Amikor párommal együtt vagyok, úgy érzem egyáltalán nincsenek tekintettel arra hogy ott lennék. Ugyanúgy megy a témázgatás nőkről, buliról, du**sról, és olyanokat sztorizgatnak nőkről hogy meg áll az eszem, csak ámulok hogy ezeknek minden második lány ismerőse "bevállalós p*na". Borzasztóan érzem magam hogy ezeknél a témáknál mindig adják barátomnak is a labdát, akiről látszik hogy csak a jelenlétem miatt fogja vissza magát. Némelyik haverja mondta hogy vitték magukkal csajozgatni, de nyugodjak meg mert hűséges típus, nem lehetett rábírni, pedig lett volna alkalma stb. Na ez is kiakaszt. Miért kell a haveroknak ilyen baromnak lenniük?2011. júl. 16. 09:59
1/7 anonim válasza:
azért haverok h balf*szok legyenek :D nem várhatod el havertól h normális legyen :D
ha barátai lennének haverok helyett akkor már igen :)
19F
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg a párod is ugyanolyan tapló amikor nincs veled. Ez egy ilyen baráti kör. Amúgy megkérdezhetem ,hogy hány éves vagy ha ez még újdonság, hogy sok ilyen ember van a világon?
3/7 anonim válasza:
nálunk is van ilyen, de engem egyáltalán nem zavar. Ha a barátommal mással akarna lenni, mással lenne. Ennyi. Pasik, beszélnek róla.
4/7 szamóca.. válasza:
hát... mégis miről beszéljen egy kupac pasi? hogy hogy kell spenótos tojásrántottát csinálni darált dióval?
5/7 anonim válasza:
persze h arról + arról h és utána h nyalják le a spenótos tojás izét a nő melléről :D
19F
6/7 szamóca.. válasza:
fúúúj dehát hogy képzeled te ezt, fogd vissza magad, mert 15 emberből 1 nem kedveli ezt a beszédet, és mindenkinek hozzá kell alkalmazkodnia! :D
7/7 A kérdező kommentje:
hehe, köszi a válaszokat. 24 évesen is szarul esik mindig erre újra és újra rádöbbenni... de a pasik márcsak ilyenek. Legalább kijózanodtam a haragból köszi.
2011. júl. 17. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!