Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a figyelmességek amiket a lányok szeretnek? Minek örülnek, mire haragszanak?
Utolsó válaszoló! Márpedig marha kevés férfiben van ez meg. Tudod mi az elképesztő? Hogy manapság gyakorlatilag randik sincsenek, max. az internetes társkeresés utáni első találkozás, aztán ennyi. Mi történik ma? Odamegy és letaperol aztán ő van megsértődve, ha arrébb mersz menni. Nemhogy randira hívni meg figyelmesnek lenni, ugyan :)
Na ezért szeretem én az idősebb férfiakat, náluk még ilyen eset nem fordult elő (legalábbis velem soha, pedig tudom, vannak kivételek). 21/L
20:02 Megértem a problémát. Mondjuk nekem soha nem ment az ilyen ismerkedés(sem mondjuk egy szórakozó helyen, sem a netem) Pont emiatt, hogy nincs randi jellege a dolognak. Mármint, ez pont arra való, hogy rengeteget beszélgessek a lánnyal ezáltal tudom megismerni. Amit mondtál, h taperolással akarja a lány tudtára adni h tetszik neki, az sztem bunkó.
Viszont most megcáfolom magam ,mert a lányoknál is megvan, h meglepődnek 1-2 dolgon, ami számomra alapvető. Sőt még azon is, h nem azzal inditok, h itt lakom a közelben nem megyünk fel "dvd"zni, hanem csak annyit kérdek ,,NIncs kedved a közeljövőben meginni egy kvt/teát velem?"
Huhh! Ez is szép terjedelmes válasz :) szegény kérdező ha visszaolvassa leoszt mindkettőnket..XD
Persze lehet került bele egy kis tulzás. Bár h őszinte legyek, attól még nem lesz valaki rosszfiu mert hosszu a haja, felkap egy motoros bőrdzsekit meg hasonlók.
A válaszodra. Nah pont ez az ami miatt sötétség honol a fejemben. mármint, hogy miért kell azt bevállalni, h fogok egy rossz fiut akit meg kell javitani, mint egy olyat aki alapból már jo. (és nem arra gondolok h papucs hanem mint mondtam figyelmes, tiszteli a nőket stb) Ettől még lehet valaki elérhetetlen, sőt, ha jobban belegondolok, sokak száámára én is az voltam, pont emiatt a tulajdonságom miatt. (ez főleg a suli után volt, mikor az akkori csajom haverjai azt látták, h milyen vagyok a csajossal)De igen mint mondtad, ahány ember....
Itt a lényeg a figyelmességen van. Nekem is van piercingem (jó a nyelvemben ami nem annyira látható)és van h buliban kicsit többet iszok.Én is benne vok kisebb-nagyobb balhékban(mármint hülyülésekben) De ettől ( hogy rosszfiu feelingem legyen) még lehet valaki figyelmes és kedves egy lánnyal. Pontosabban nem csak lehet hanem KELL is ! (sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!