Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a figyelmességek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a figyelmességek amiket a lányok szeretnek? Minek örülnek, mire haragszanak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
jah ez lemaradt 21F
2010. márc. 15. 19:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló! Márpedig marha kevés férfiben van ez meg. Tudod mi az elképesztő? Hogy manapság gyakorlatilag randik sincsenek, max. az internetes társkeresés utáni első találkozás, aztán ennyi. Mi történik ma? Odamegy és letaperol aztán ő van megsértődve, ha arrébb mersz menni. Nemhogy randira hívni meg figyelmesnek lenni, ugyan :)

Na ezért szeretem én az idősebb férfiakat, náluk még ilyen eset nem fordult elő (legalábbis velem soha, pedig tudom, vannak kivételek). 21/L

2010. márc. 15. 20:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

20:02 Megértem a problémát. Mondjuk nekem soha nem ment az ilyen ismerkedés(sem mondjuk egy szórakozó helyen, sem a netem) Pont emiatt, hogy nincs randi jellege a dolognak. Mármint, ez pont arra való, hogy rengeteget beszélgessek a lánnyal ezáltal tudom megismerni. Amit mondtál, h taperolással akarja a lány tudtára adni h tetszik neki, az sztem bunkó.

Viszont most megcáfolom magam ,mert a lányoknál is megvan, h meglepődnek 1-2 dolgon, ami számomra alapvető. Sőt még azon is, h nem azzal inditok, h itt lakom a közelben nem megyünk fel "dvd"zni, hanem csak annyit kérdek ,,NIncs kedved a közeljövőben meginni egy kvt/teát velem?"

2010. márc. 15. 20:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Jah, és még egy cáfolat. Az előző párom azért szakitott velem mert figyelmes és kedves voltam vele. Azt mondta neki egy rossz fiu kell. Ugyhogy sajna már erre a kérdésre sem lehet egyértelmü általánosságra érthető választ adni
2010. márc. 15. 20:29
 15/27 anonim ***** válasza:
45%
Hát, ahány ember, annyi elvárás. Személy szerint én is szeretem az elérhetetlen, megtarthatatlan rossz fiúkat, emellett szükség van rá, hogy legyen egy ilyen oldala is, amit te szemléltettél. Én nő létemre nem tudok kiigazodni a nőkön, így elvárhatatlan ez a férfiaktól :):) Tény viszont, hogy ez a megfoghatatlan mindenkit vonz, pont azért, mert hatalmas kihívás és rossz ezt mondani, de néha olyan jó érzés vágyni valakire. Persze ez már 30 körül nem aktuális, és akkor sem ha valaki nagyon szerelmes. Ez csak a kezdeti vagy szingli szakasz :) 21/L
2010. márc. 15. 20:39
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Nah jo persze , azt értem , hogy kell ilyen is. De nem hiszem h van nő aki arra vágyik, h a párja megpofozza vagy megcsalja, vagy részegen támolyogjon haza, vagy sorolhatnám. De sajnos az a tapasztalatom (most kövezzenek meg bátran ha nincs igazam) A nők sokkal jobban megbecsülnek és kitartanak egy olyan mellett aki ilyen mint egy olyan mellett mint én. mert arra azt mondják, h ő ilyen marad és kész, viszont ha én velem kap össze valamin(mert minden kapcsban előfordul ) a legkisebb vitán, akkor én vok a világ legnagyobb bunkoja stb. Mondjuk az exemre ráhagyom, h akkor volt a Twilight kezdeti őrülete ezért neki is Edward Cullen kellett(az eszem megáll rajta egyébbként.)Mert ahogy irtad is kezdezti v szingli szakaszban is vonzó egy ilyen pali,de ha már lehet választani akkor miért olyat választanak aki megpofoz stb mint aki a szó szoros értelemben még a fenekét is kinyalja,tejben -vajban füröszti,meg kedves vele stb.Gondolom neked is előnyösebb párkapcsolatban ez mint az ellenkezője nem?
2010. márc. 15. 20:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát az azért erős túlzás, hogy a rosszfiúk jellemzője a pofon és a részegen támolygás. Nekem a néhai részegséggel egyébként nincs problémám, de ha minden nap, na azt nem viselném el. A rosszfiúk majdnem mindenkit vonzanak, mert vadítóak, elérhetetlenek, mindenki odavan értük és hát milyen jó lenne, ha pont velük lennének és sikerülne megfogni és megjavítani :) Szép kis vágyálom mi? :) A lényeg, hogy amikor valaki nem szerelmes, akkor hajlamos ilyen álmokat kergetni, de ez álom, nem szerelem. Persze van, akinek összejön :) Családtervezésnél viszont már senki sem szülne olyannak, aki megbízhatatlan. Ez most nem függ komoly gondolkodástól, mert én is komolyan gondolkozom, de tény, megvadítanak az ilyen rosszfiúk :) Természetesen alkalmasak ők apának, de csak ha tényleg sikerül őket megjavítani, na akkor semmi akadálya a dolognak :) Emellett a rosszfiúkban van egy olyan tulajdonság, amit itt jó hosszan elemeztünk az előbb :) Mindenkit vonzanak :) Szóval akár egy szép mosoly miatt is lehet valaki rosszfiú :):) Tehát mindenre szükség van :) Azt is tudni kell, hogy mindenkinek más a vonzó, tehát van aki például imádja a hosszú hajat, nekem feláll a hátamon tőle a szőr. Van, aki imádja, ha egy férfinek piercingje van, engem ettől is ráz a hideg. Szóval számomra komolyságot kell, hogy sugározzon valaki. Nem nehéz elnyerni egy nő szívét, csak nagyon oda kell figyelni :):) 21/L
2010. márc. 15. 20:57
 18/27 anonim ***** válasza:
Akkor most elárulom,hogy az alapvető tulajdonságait senkinek nem tudod megváltoztatni,és tévhit,hogy majd pont melletted fog megkomolyodni,ha élete x éve során még nem sikerült neki!Én inkább preferálom azt,aki tejben-vajban füröszt,mint akit felnőtt ember létére terelgetni kell a helyes irány felé.Az én két szép szememért úgysem fog megváltozni.
2010. márc. 15. 21:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mi az az alapvető tulajdonság. Egy alkoholista vagy drogfüggő nem fog lemondani miattad sem az alkoholról sem a drogról (mondjuk ilyennel nem is érdemes kezdeni), de egy nőcsábászt meg lehet hódítani. Ők is lesznek egyszer szerelmesek és akkor elkötelezik magukat :) Tehát nem radikális változásra gondoltam, hanem csak ilyenre.
2010. márc. 15. 21:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Huhh! Ez is szép terjedelmes válasz :) szegény kérdező ha visszaolvassa leoszt mindkettőnket..XD

Persze lehet került bele egy kis tulzás. Bár h őszinte legyek, attól még nem lesz valaki rosszfiu mert hosszu a haja, felkap egy motoros bőrdzsekit meg hasonlók.

A válaszodra. Nah pont ez az ami miatt sötétség honol a fejemben. mármint, hogy miért kell azt bevállalni, h fogok egy rossz fiut akit meg kell javitani, mint egy olyat aki alapból már jo. (és nem arra gondolok h papucs hanem mint mondtam figyelmes, tiszteli a nőket stb) Ettől még lehet valaki elérhetetlen, sőt, ha jobban belegondolok, sokak száámára én is az voltam, pont emiatt a tulajdonságom miatt. (ez főleg a suli után volt, mikor az akkori csajom haverjai azt látták, h milyen vagyok a csajossal)De igen mint mondtad, ahány ember....

Itt a lényeg a figyelmességen van. Nekem is van piercingem (jó a nyelvemben ami nem annyira látható)és van h buliban kicsit többet iszok.Én is benne vok kisebb-nagyobb balhékban(mármint hülyülésekben) De ettől ( hogy rosszfiu feelingem legyen) még lehet valaki figyelmes és kedves egy lánnyal. Pontosabban nem csak lehet hanem KELL is ! (sztem)

2010. márc. 15. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!