Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a figyelmességek amiket a lányok szeretnek? Minek örülnek, mire haragszanak?
Nah igen.Épp ezért nem lehet kiismerni a nőket.
Szóval akkor mégis abban maradunk, hogy elérhetetlen = rosszfiu? Rosszfiu = bunko?
Tehát a jofiu = roszz a rosszfiu= jo??
Épp emiatt nincs sok hódolóm. mert a javarészének csak a szája jár. Aztán mikor mégis nekem lett igazam akkor meg jöttek volna.
De tökéletes ember nem létezik ,mindenkin van mit javitani. De mint irtam, attol még lehet valaki figyelmes és kedves...:D
A párkapcs arrol szol mint az utolsü mondatod
Áhhh! Nem keseredek én el. És nem is fogok változni,mert én szeretek az épp aktuális párommal törődni,bókolni neki,stb. Ezek után meg lehet rosszfiuként viselkedni. Nah én mentem pihizni. örülök, h végre lehetett vgalakivel értelmes beszélgetést folytatni ezen az oldalon..:D
És kérdező.mint irtam az első válaszomban(19:58) azt hiszem az a válasz a kérdésedre, h szerintem ezekért a dolgokért egy nő sem fog megharagudni,függetlenül, h te melyik csoporba tartozol.
Minden jot nektek.
tegnap 21:06
Én nem értek veled egyet. Illetve csak akkor értenék, ha forditva irtad volna. Egy alkoholista le teheti a piát ha kéred tőle,mondjuk ha erős kompromisszumot ajánlasz neki (ondjuk a pia vagy én, dönts)De tapasztalatom szerint egy nőcsábász az is marad mig él. Lehet nem lépi meg azokat amiket szingliként vagy épp kevésbé elkötelezve megtenne, de a gondolat ott van. És ezt még nehezebb megállni mint az alkoholfüggőséget. Ergo - sajna szükség van a vállóperes ügyvédre
Köszi szépen a bő válaszokat :) Jó volt olvasgatni őket .:)
És használt , köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!