Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek egy ilyen meglepetésnek?
Tegyük fel, valakivel már régóta csetelgetsz az interneten. Kedvelitek egymást, órákig el tudtok beszélgetni, viszont egy baj van: a távolság. Sem az anyagi helyzet, sem a körülmények nem kedveznek, úgyhogy be kell érnetek az írogatással, telefonálással.
Beszélgetsz vele, már meg sem tudod mondani hányadszor. Ugyanúgy elmesél ezt - azt, jól elvagytok, majd egyszer csak hirtelen témát vált és megírja, hogy itt van a városodban, 2 percnyire a házadtól és Rád vár. Mindezt teljesen váratlanul, nem is sejtve semmit.
Nagyon tartok attól, hogy rosszul sül el, de bízom benne, hogy örülni fog nekem.
Nekem volt hasonlo.
A srac pont akkor erkezett amikor a leegrosszabb oasszban voltam es totál szétcsúszva, és legszivesebben el is sullyedtem volna nemhogy még vele jopofizni
Attól függ.
Ha lány, akkor kellemetlenül is érheti, mert nem tud felkészülni. De lehet laza is, és gyorsan összeszedi magát, ki tudja.
Fiúknál lazább a dolog, mert csak felkapnak valami ruhát és kész, de lányok szeretnek hosszan sminkelni, ruhát válogatni stb.
De persze ez csak spekuláció, lehet nem csinál ebből akkora nagy ügyet és azt mondja, oké, 15 perc és kinn van.
Én sem örülnék. Lehet, hogy szakadt pólóban ül otthon leizzadva, már ideje lenne hajat is mosnia. Éppen menstruál, és rohadtul görcsöl a hasa stb. 2 perc alatt biztos nem kapirgálja össze magát...
Ha jót akarsz magadnak, mondd, hogy a város főterén vagy, és nincs -e tippje, hogy hova ülj be kávézni, és hogy nincs -e kedve veled tartani.
Nem örülnék neki. Ha valakivel nagyon találkozni akarok és még nem történt meg, akkor azért az részben egy új, kényelmetlen, sokváltozós helyzet. Szerintem a többség nem random akarja ezt, egyik pillanatról a másikra, hanem inkább ráhangolódva. 5 perc meg nem elég a ráhangolódásra.
Persze, egy sima, randomabb haverral nem gáz, ha ír, hogy itt a városban, menjünk el egyet inni, de ez a párkapcsolatok kategóriába jött, szóval gondolom nem erről van szó.
#4: Azért nekünk sem annyiból áll a dolog egy érdekesebb találkozóra, hogy pár perc alatt felkapunk valamit és (szerencsére) nőként sem mindenki sminkeli szét magát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!