Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ottalvás után nem jelentkezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvás után nem jelentkezett + 2 fogkefe és szempillaspirál volt a fürdőjében?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megismertem munka közben egy srácot, aki nagyon megtetszett és ezért bejelöltem a Facebookon. Ő egyből írt, és találkozni akart, de én csak később tudtam találkozni vele, mert vizsgaidőszakban vagyok. Szóval, tegnap találkoztunk. Minden tök jól alakult, elmentünk fagyizni, aztán sétálni, beszélgettünk és aztán meg akart mutatni nekem egy utcát de saját magához vitt. Az utcán nyíltan átkarolva mentünk, stb. Ez azért fontos, mert elmondom, hogy mi történt ezután....

Szóval, felmentem hozzá, és semmiképpen nem akartam vele lefeküdni, de ő sajnos ravaszabb volt, mint én..... ezután elmentem wc-re, és látom, hogy a fogmosó pohárban 2 fogkefe van, valamint aztán kerestem valamit amivel az arcomat megtudnám mosni, és egy szempillaspirált és ránctalanító arckrémet találtam. Erre mondtam neki, hogy kérdezhetek valamit? és erre egyből azt mondta, hogy "a fogkefe az anyukámé". A szempillaspirálról is megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem is tudta, hogy olyan is van ott, és hogy minden az anyjáé. Viszont ő egyedül él és az anyukája is ugyanebben a városban él. Fogalmam sincs, barátnője lenne? Ti mit gondoltok? A lakás egyébként teljesen fiús volt szóval kétlem hogy egy lány ott lakna és csak ezt a 2 "jelet" találtam.

És a legszomorúbb az egészben az, hogy utána reggel elmentem (de amúgy jól elvoltunk), mondta, hogy mostantól többet fogunk írni (mert előtte hiányoltam ezt, hiszen egyből találkozni akart és soha nem kérdezte meg, hogy pl. hogy vagyok) Erre azt mondtam, hogy hát nem hiszem... és elmentem. De nem is írt, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e....

Szerintetek? :(

2021. aug. 16. 14:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Jelentkezett azota?
2021. aug. 16. 16:44
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, sajnálom hogy gonoszul foglmaztak páran de egy teljesen jogos dologra mutattak rá, vagyis hogy teljesen mást mondasz mint amit csinálsz, a felelősséget viszont nem vállalod érte. Nincs szerencséd a férfiakkal? Biztos hogy csak a szerencse kérdése ez? Szinte rányomultál a srácra és habár elhatároztad, hogy nem fekszel le vele, ezt 3 kedves szó után az első randin fel is adtad ezt. Tényleg néhány kedves szó elég ahhoz hogy feladd az elképzeléseidet és a határaidat? Viszont mivel megbántad ezt arra akarod fogni hogy "ravasz" volt. (Ilyen nincs, vagy tudatosan belemégy, vagy belezsarol, vagy megerőszakol de itt az első történt, csak nem akarod ezt vállalni.) És persze az is érdekes hogy ez a srác tipikus f.ckboynak tűnik és ő kellett neked. ..

Szóval neked nem "balszerencséd" van hanem alapvetően a nőcsábászokra buksz, akiknek aztán 3 kedves szó után oda is adod magad, vagy legalábbis feladod az ő kedvükért a határaidat, elképzeléseidet, a te szabályaidat és belerángatnak a játszmájukba. Szerintem ha ezt megoldod egyből eltűnik az a rejtélyes "balszerencse".

2021. aug. 16. 18:29
 23/32 anonim ***** válasza:
87%

Mert túl rafinàlt volt az a sràc 🎵

😆

2021. aug. 16. 18:33
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés pasi, én is mindig az ilyen naiv lánykákat próbálom megkeresni :D

Azért kíváncsi lennék az utcás trükkre, amivel a házába csalogatott.

2021. aug. 16. 18:34
 25/32 anonim ***** válasza:
94%
Semmi rosszat nem csinált a srác. Viszont az ilyenek biztos nem fognak többet keresni, mert ilyen könnyen adtad magad. Talán majd beleszeret valaki olyanba, akiért harcolnia is kell. Addig a néhány kedves szó is elég. Magamból indulok ki.
2021. aug. 16. 19:06
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért van mégegy érthetetlen dolog a történetedben. " Erre azt mondtam, hogy hát nem hiszem... és elmentem." Ezzel azért jol lezártad a srác kapcsolati lehetöségeit még akkor is ha esetleg voltak ilyen szándékai. Na és még utána te rinyálsz, hogy nem is irt? (Van ilyen néha, ha elküldenek valakit a ....ba akkor fogja magát és elmegy!!!!
2021. aug. 16. 19:12
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
A srác sem gondolta volna hogy első randin sikerül megfektetni, ezért nem pakolta el a csaja cuccait. Kínos.
2021. aug. 16. 22:29
 28/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Szoval igen jelentkezett azota, nem voltam itt, szoval irt hogy szoljak ha ujra a varosban vagyok Mert ki akar probalni egy ettermet es többször is jelentkezett magatol (persze nem viszi tulzasba:d de igy naponta egyszer ir valamit, en meg egy napra ra valaszolok)

De a spiral meg a fogkefe miatt meg mindig bizonytalan vagyok. Volt amugy meg egy ranctalanito Krem is ott 😅 de en is hasznalok ilyet szoval fogalmam sincs…

2021. aug. 22. 15:44
 29/32 A kérdező kommentje:

amúgy csak gondoltam hogy egy kis update azoknak akik mindennek elhordtak, stb.

még mindig randizunk, már kb fél éve.

pár napja, a születésnapomon, tortával ajándékkal és vacsorával lepett meg.

a fogkefe valóban az anyjáé, még mindig ott van, annak ellenére hogy velem is rendszeresen találkozik.

2022. jan. 28. 20:25
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, továbbra sem hordott el senki semminek, csak azon "nevetgéltünk", hogy hülye kifogásokat gyártottál. Nyugodtan fel lehet vállalni, hogy önszántadból feküdtél le valakivel első randin, nem ciki! Nem kell pironkodni meg magadnak is hazudgálni mint egy szűz kamaszlányka. Erről szóltak a kommentek, nem elhordva voltál. :)

Ezzel együtt örülök, hogy jól alakultak a dolgok, sok boldogságot! :)

2022. jan. 28. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!