Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik jön be nektek a legjobban? Nagy sminkelt () Közepesen (pl. szemcerka, meg szempillaspirál) () Picit (csak szempillaspirál) Egyáltalán nem ()
Csillag.
Amúgy az utolsó. Hogy az anyámba jelöljem, azt nem tudom; ha tollal, akkor utána cserélhetem a monitort... :Đ
Attól függ:
hány éves
jól áll-e rajta vagy sem
illik-e az arcberendezéséhez
összhangban van-e a szemszínnel, hajszínnel
Nekem nem tetszik az amikor egy lány képtelen kimozdulni az utcára, a teljes party smink nélkül.
Buliban nem zavar, ha ki van sminkelve egy csaj.
De a sulinkban a fél osztály festi magát nagyon durván(szemöldök kihúzás+olyan fekete szemek..) aztán egyik nap a csajszi elaludt és smink nélkül jött be.
tiszta karikás szemek, csúnya arcbőr..
nagyon kiábárndultam belőle.
szívesebben ébrednék egy olyan csak mellett aki természetesnek mutatkozik a világ előtt
Köszi a válaszokat. Amúgy úgy gondoltam a jelölést, h bemásolod a szöveget és írsz egy csillagot. :DD
pl: Egyáltalán nem (*)
Hát én mondjuk lány vagyok, de mindíg azt mondták nekem h ha valaki szép akkor nem kell h sminkelje magát.
Én csak a szemem szoktam ceruzával kihúzni. Max akkor dobok még fel szempillaspirált és szemhély púdert ha bulizok. Rúzst még ennél is ritkábban. És mindíg volt barátom v udvarlóm. Sztem igaz az amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!