Az jó ha 1 szempillaspirál "tágítom" magam? (Még szűz vok)
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 08:51
2/14 anonim válasza:
És mit csinálsz? Festegeted magad?? :)
3/14 anonim válasza:
Úgy érted hogy szempilla spirált raksz a nunusodba? :O
Minek? Nem szúr? Tágítom magam... Fognak még elegen!
4/14 anonim válasza:
Jó hát..mivel előtted ki tudja hánya, kik taperolták meg...
5/14 anonim válasza:
Elkaphatsz tőle valami fertőzést, inkább ne tedd. Miért akarod magad tágítani? Később majd biztos fog más...
6/14 A kérdező kommentje:
akkor inkább ujjazam magam?? És köszike a válaszokat^^
2010. máj. 12. 09:40
7/14 anonim válasza:
Miért ujjaznád magad tágitás szempontjából? Egyáltalán miért kellene tágitanod magad? ha majd arra kerül a sor, és a partnered elég figyelmet fordit rád, nem lesz semmi gond.
Igy csak át fogod szakitani a saját szűzhártyád.
Szempillaspirál? Annál csak vastagabb lesz... Ennyi erővel kolbászt is dugdoghatnál fel...
9/14 anonim válasza:
Én kanállal szoktam análisan tágítani magam (értitek k-anál :D)
99/L
10/14 anonim válasza:
minek tágítod magad...:S szerintem egy férfi se szereti a lötyögő pun.cit... sztem ne csinálj ilyen hülyeségeket... majd ha normális pasid van az majd fog tágítani ami magának és neked is jó méret lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!