Az jó ha 1 szempillaspirál "tágítom" magam? (Még szűz vok)
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 08:51
11/14 anonim válasza:
lehet, hogy azért akarja tágítani magát, mert készül a "nagy elsőre" és nem akarja, hogy annyira fájjon meg ilyesmi...
én is így voltam ezzel és én is használtam ilyesmi eszközöket, de így utológ visszagondolva nem biztos, hogy túl okos dolog volt, mert oké, hogy letisztítottam előtte, de akkor is... szerintem inkább bízd ezt a barátodra :)
13/14 anonim válasza:
szerintem azert akarja tagitani magat mert a pasija azt hiszi h mar nem szuz, es ha kiderulne az "qurva ciki lenne". ha NEM emiatt van akkor bocsi.
ha csak azert tagitod magad, mert igy szerinted kevesbe fog fajni az elso...en nem tagitanam magam a helyedben, ugyis ha odafigyelo pasid van akkor nem fog fajni.
14/14 anonim válasza:
fogd a szép nagy öklödet azt tágitsad magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!