Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb minőségű a szempillaspirálok közül?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy vásárolnék egy új szempillaspirált, az elsőt még ajándékba kaptam :) Ez lenne a 2. de a katalógusokban levő, szempillaspirálokat drágállom a zsebpénzemhez képest, ezért az olcsó mellett tenném le a voksomat, de félek, hogy az nem lesz jó, esetleg lefolyik, vagy tudom is én... Akkor szerintetek érdemes egy kicsit spórolni egy drágábbra, vagy az olcsó is megteszi? Tapasztalatok, vélemények?

2012. ápr. 16. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
a nagyon olcsóak folynak, ragadnak, és nem lehet velük szépen megcsinálni semmit. de ha már ilyen 800ft fölöttieket veszel, ott már vannak nagyon jó minőségűek is :) én is most vettem új spirált, eddig drágábbakat használtam(:Manhattan) de most egy alapjáraton 900ftosat vettem meg 500ért. :) nagyon jó a keféje, tartós, és nem csomósodik.
2012. ápr. 16. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olcsóbb is,drágább is...A drágább nem vált be annyira.Én mindig avonost veszek.Ott találsz 1000 ft alatt.És én a nem vízállót jobban szeretem.
2012. ápr. 16. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a Maxfactor 2000 Calorie nem csomósodik és nagyon szép hosszú ívelt pillákat csinált nekem nagy bevált az ára kb.2000-2500Ft de nagyon megéri;-))
2012. ápr. 16. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem most essence van, kétféle is. Mindkettővel nagyon elégedett vagyok. Előtte is volt már essence, az is jó volt. Azt hiszem 900Ft a rossmanba és nekem - szinte minden nap használva - kb. már 3 hónapja megvan és még mindig van benne.

Most éppen az essence false lashes mascara van, zöld-fekete tubusos spirálom van, nagyon szeretem. :D

2012. ápr. 16. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ezek az igazán olcsók, mint az Essence (false lashes volt nekem is, 2 hónap után totál csomós volt és morzsolódott) nem váltak be. A Maybelline egész jó, az annyira nem drága. Leginkább a Max Factort szeretem. Most a Rossmann 2500 Ft minden spiráljuk, ami nagyon jó, mert amúgy egy False Lash Effect Fusion (ami a kedvencem :D )kb. 4600.
2012. ápr. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!