Hogyan érhetem el, hogy a szempillaspirál rajtam maradjon egy estére? Mindig lehullik, nem tudok vízállót venni éppenséggel. Ha hajlakkal befújok egy kefét, és azzal átfésülöm a szempilláim például?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 19:28
1/6 anonim válasza:
Ne tedd tönkre azért őket,inkább kérj kölcsön az egyik barátnődtől,vagy kérj pénzt valakitől,azért nem annyira drágák.
2/6 anonim válasza:
Vegyél egy jobb minőségűt, nem lesz ilyen problémád!
3/6 anonim válasza:
én még olyat nem találtam, a Max Factor is lefolyik nekem, a vízállók meg szárazon leperegnek. Kis fülpiszkával szoktam javítani inkább és újrafestem. Nekem extra zsíros a bőröm, biztos ezért van.
4/6 anonim válasza:
nekem rajta szokott maradni, miss sporty-t használok. pedig az a legolcsóbb :DD
5/6 anonim válasza:
nekem egyikkel sincs semmi bajom. maybelline great lash.
6/6 anonim válasza:
Sminkelés előtt érdemes zsírtalanítani az arcot, és a szempillákat is. A ráhullott szemfesték se segít épp a tartósságon, töröld le azt is, mielőtt a szempillákat festenéd.
Na meg a minőség se mindegy legtöbbször. És a spirál olyan dolog, amit ha nem fogy el is újat kell venni 2-3 havonta. A korral romlik ugye a minősége. :)
Hajlakkal ne próbálkozz, gyönyörű pirosra marja könnyen a szemet, ha véletlen belekönnyezed. :S Nem jó móka, volt szerencsém. Plusz szerintem könnyen lehet, hogy oldja a festéket, akkor pláne értelmetlen is a művelet. :)
De ha ennyire nyűg, akkor festesd be kozmetikussal a szempilládat, nem egy nagy tétel, vagy ha csak arra az egy estére kéne kinézni, vegyél 300 forintért egy műszempillát, egy estére tökéletes az is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!