Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ottalvás után nem jelentkezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvás után nem jelentkezett + 2 fogkefe és szempillaspirál volt a fürdőjében?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megismertem munka közben egy srácot, aki nagyon megtetszett és ezért bejelöltem a Facebookon. Ő egyből írt, és találkozni akart, de én csak később tudtam találkozni vele, mert vizsgaidőszakban vagyok. Szóval, tegnap találkoztunk. Minden tök jól alakult, elmentünk fagyizni, aztán sétálni, beszélgettünk és aztán meg akart mutatni nekem egy utcát de saját magához vitt. Az utcán nyíltan átkarolva mentünk, stb. Ez azért fontos, mert elmondom, hogy mi történt ezután....

Szóval, felmentem hozzá, és semmiképpen nem akartam vele lefeküdni, de ő sajnos ravaszabb volt, mint én..... ezután elmentem wc-re, és látom, hogy a fogmosó pohárban 2 fogkefe van, valamint aztán kerestem valamit amivel az arcomat megtudnám mosni, és egy szempillaspirált és ránctalanító arckrémet találtam. Erre mondtam neki, hogy kérdezhetek valamit? és erre egyből azt mondta, hogy "a fogkefe az anyukámé". A szempillaspirálról is megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem is tudta, hogy olyan is van ott, és hogy minden az anyjáé. Viszont ő egyedül él és az anyukája is ugyanebben a városban él. Fogalmam sincs, barátnője lenne? Ti mit gondoltok? A lakás egyébként teljesen fiús volt szóval kétlem hogy egy lány ott lakna és csak ezt a 2 "jelet" találtam.

És a legszomorúbb az egészben az, hogy utána reggel elmentem (de amúgy jól elvoltunk), mondta, hogy mostantól többet fogunk írni (mert előtte hiányoltam ezt, hiszen egyből találkozni akart és soha nem kérdezte meg, hogy pl. hogy vagyok) Erre azt mondtam, hogy hát nem hiszem... és elmentem. De nem is írt, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e....

Szerintetek? :(

2021. aug. 16. 14:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
40%
Napi női "a chad kihasznált" kérdés.
2021. aug. 16. 15:16
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Az anyukája feljár hozzá fogat mosni.

Mit nem értesz ezen?:)

2021. aug. 16. 15:17
 13/32 anonim ***** válasza:
62%

"Aki krvànak megy ne csodàlkozzon, ha megbsszàk" 😁

Talán először a rèszleteket kellett volna megnèzni.

A pasi vagy megtart vagy dob , mert könnyű numera voltàl, a könnyű dolgok pedig olcsók

Majd az idő megválaszolja a kérdést, bár most úgy állsz , hogy azt sem tudod , fog e hívni vagy sem

2021. aug. 16. 15:17
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért kell gonosznak lenni. Igen, ha nagyon érdekel titeket már a 3. diplomámat csinálom, külföldön, nagyon jó jegyeim vannak, emellett egy baromi jó munkám. Minden klappol az életemben azon kívül hogy tényleg sajnos a pasikkal sosincs szerencsém. Elég rossz ez nekem így és tényleg elterveztem, hogy nem fekszem le vele, de már hónapok óta nem voltam senkivel, azelőtt is egy nagy csalódás volt aki után ő volt az első aki megtetszett. Ravaszabb volt, "úgy értve" hogy tényleg rendes volt velem, azt az érzést adta, hogy megbízhatok benne, és még meg is kérdezte, hogy mitől félsz? Azt hiszed, hogy utána többet nem jelentkezek, stb... és mivel nagyon vonzódtam hozzá és rendes is volt, belementem.

Nem értem, miért kell gonosznak lenni. Annyira liberális manapság már mindenki, lgbtq, stb, mindenki mindenkivel, én meg elkövetek egy hibát, félévente egyszer lefekszem egy sráccal és bedőlök neki, aztán itt elhordotok mindennek. De köszönöm mindenkinek, aki normális választ írt.

2021. aug. 16. 15:28
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

"nem akartam vele lefeküdni, de ő sajnos ravaszabb volt, mint én"

Imádom, eddig ez a legkreatívabb módja annak, hogy körbeírják az akaratgyengét :D

Tedd túl magad, másokat is dug.

2021. aug. 16. 15:37
 16/32 anonim ***** válasza:
8%

Ne foglalkozz a taplókkal,sok itt a szellemi toprongy.

Legalább a munkádban sikeres vagy,másnak meg az nem jön össze.. :-)

Egyébként a szempillaspirál meg fogkefe nem feltétlenül jelent rosszat,

mert tényleg lehet az anyukájáé is,ahogy mondta.

Sóginőmnek is ott van a mi gyerekünké,hogy ha néha elmegy

hozzá ne kelljen mindig vinni a fogkeféjét.Az ő barátja

is kérdezhetné hogy kié ez a fogkefe...

Sajnos amúgy vannak ilyen pasik,nagy várakozással belemész,

hogy ez most komoly lesz,aztán semmi,másnap

már nem is ír...Nekem egyszer volt ilyen, elég cudar érzés

tud lenni....

2021. aug. 16. 15:46
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, nincs ezzel semmi gond, felnőtt nő vagy, de vállald fel, hogy viszketett, jól esett, nyilván nem a bélyeggyűjteményért mentél fel a lakására. Ez a ravaszabb volt nálam, véletlenül estem a farkába kifogás annyira nevetséges, hogy nem is lehet rá mit mondani.

Bevállaltad, jó volt, nem értem, mit kell sajnáltatni magad meg kifogást keresni. Ha nem akartad volna, nem fekszel le vele.

Elég szomorú, hogyha három diploma mellett is ott tartasz agyban, mint egy 15 éves, hogy két szép szóval le lehet dumálni a bugyidat, de te nem tehetsz semmiről...

2021. aug. 16. 15:49
 18/32 anonim ***** válasza:
17%

Semmi onbizalmad nincs.

A srácban még kialakulhat szerelem is vagy akármi. Nem kell elsőre elitélni.

2021. aug. 16. 16:02
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit tanítanak az egyetemen?

Ha ugyanazt a hibát követed el ugyanazzal a lendülettel?

Itt nem arról van szó , hogy lenèzünk , mert szexszeltèl.

Hanem arról, hogy hiànyzik nàlad a következetesség.

Ha komoly kapcsolatot akartàl vele, akkor nem utólag kellene felmèrni a terepet.

2021. aug. 16. 16:37
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, téged sem az eszedért szeretnek:DD
2021. aug. 16. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!