Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ottalvás után nem jelentkezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvás után nem jelentkezett + 2 fogkefe és szempillaspirál volt a fürdőjében?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megismertem munka közben egy srácot, aki nagyon megtetszett és ezért bejelöltem a Facebookon. Ő egyből írt, és találkozni akart, de én csak később tudtam találkozni vele, mert vizsgaidőszakban vagyok. Szóval, tegnap találkoztunk. Minden tök jól alakult, elmentünk fagyizni, aztán sétálni, beszélgettünk és aztán meg akart mutatni nekem egy utcát de saját magához vitt. Az utcán nyíltan átkarolva mentünk, stb. Ez azért fontos, mert elmondom, hogy mi történt ezután....

Szóval, felmentem hozzá, és semmiképpen nem akartam vele lefeküdni, de ő sajnos ravaszabb volt, mint én..... ezután elmentem wc-re, és látom, hogy a fogmosó pohárban 2 fogkefe van, valamint aztán kerestem valamit amivel az arcomat megtudnám mosni, és egy szempillaspirált és ránctalanító arckrémet találtam. Erre mondtam neki, hogy kérdezhetek valamit? és erre egyből azt mondta, hogy "a fogkefe az anyukámé". A szempillaspirálról is megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem is tudta, hogy olyan is van ott, és hogy minden az anyjáé. Viszont ő egyedül él és az anyukája is ugyanebben a városban él. Fogalmam sincs, barátnője lenne? Ti mit gondoltok? A lakás egyébként teljesen fiús volt szóval kétlem hogy egy lány ott lakna és csak ezt a 2 "jelet" találtam.

És a legszomorúbb az egészben az, hogy utána reggel elmentem (de amúgy jól elvoltunk), mondta, hogy mostantól többet fogunk írni (mert előtte hiányoltam ezt, hiszen egyből találkozni akart és soha nem kérdezte meg, hogy pl. hogy vagyok) Erre azt mondtam, hogy hát nem hiszem... és elmentem. De nem is írt, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e....

Szerintetek? :(

2021. aug. 16. 14:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

"nem akartam vele lefeküdni, de ő sajnos ravaszabb volt, mint én"

Milyen ravaszság van abban, hogy nem tudsz kiállni magadért és nemeg mondani, ha nem akarsz valamit..?

Egyéjszakás numera voltál, ez tök nyilvánvaló, hogy ő eleve nem is akart többet.

2021. aug. 16. 14:44
 2/32 anonim ***** válasza:
94%

valoszinu, hogy dug mast is es valamelyik csaj otthagyta a cuccait. de nem tudom, mit vagy ugy kiakadva, egyszer talalkoztatok, rogton lefekudtel vele.. gondolod ezt nem csinalja meg mas lanyokkal is?

amugy felesleges drama volt, mert az is lehet, valami regebbi csajanak a cuccai maradtak ott, akivel ezek utan nem is akart volna talalkozni, de lehet, mostmar veled se fog. elso randis szexkor elegge buta dolog volt feltekenykedni.

2021. aug. 16. 14:47
 3/32 anonim ***** válasza:
94%
Nezd kérdező, kb te kezdemenyeztel, egybol mindenben benne voltal és elsőre lefekudtel vele. Neki ez az egesz erről szolt
2021. aug. 16. 14:48
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Istenem, mennyi buta liba van... Komolyan egyetemre jársz ennyi ésszel?
2021. aug. 16. 14:51
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Hat volt ilyenben reszem. Micellas viz, rozsaszin noi borotva stb. Az anyukaja vasarolt be neki es ezeket hasznalja. Jo hulye voltam hogy bedoltem, ugyanis egy masik lannyal elt ott. Csak a lany kulfoldi volt es 2 hetente kijart a szuleihez es ekkor talalkoztunk mindig. 1 ev ment ez. Majd kiderult minden. Jot mosolygok magamon hogy ekkora balek voltam 😅
2021. aug. 16. 14:54
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy van valaki nő. De nem az anyukája
2021. aug. 16. 15:00
 7/32 anonim ***** válasza:
98%
Nem akartál vele lefeküdni de ravaszabb volt? Mi? Elgáncsolt te meg beleestél a farkába??
2021. aug. 16. 15:03
 8/32 anonim ***** válasza:
11%

Nem jelent semmit.

Baratom mikor eloszor lefekudtem vele, kidobta miattam az osszes addigi d.gópajtoját es kizarolag monogám komoly kapcsolatot akart velem.

2021. aug. 16. 15:07
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez sanszos hogy csak egyestés volt részéről.. :-(
2021. aug. 16. 15:13
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
"Ravaszabb volt"... 😀 Hány éves vagy, 6?
2021. aug. 16. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!