Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ronda párod?
Úgy értem olyan aki általánosságban rondának számít de neked belefért vagy valami miatt még jobban is tetszett.
De olyan hogy kapcsolat volt, nem egyéjszakás.
Ma ilyen "ronda vagyok" dömping van. Definiáljátok már ezt a ronda dolgot mert kezd unalmassá válni.
Kövér vagy? Fogyj le és pattintsd ki magad.
Kopaszodsz? Vállald fel, nullással ess neki aztán go go go (ne rinyálj, én is kopaszon veretem)
Szar az öltözéked? Szedd már össze magad.
Nem adatott kiváló szakáll genetika? Ne erőltesd, én sem teszem.
Még száz dolgot írhatnék, de a lényeg a csapnivaló önbizalmatok felépítése és a rinyálás helyett a felelősségvállalás. Ez működik, a kifogáskereső "ronda vagyok, ez az oka mindennek" pedig, minő meglepő, nem old meg semmit.
#7, szerintem ronda női tulajdonságok (önmagában még nem tesznek rondává senkit, de ha valakinek ezek vannak többségben, akkor bizony megszívta. mint én)
-keskeny ajkak
-szögletes, férfias arcforma
-aszimmetrikus arc
-szomorú bulldog szemek, vagyis amikre rálóg a szemhéj és amiatt nyomott a tekintet
-mikiegér homlok, mint a kopaszodó pasiknak, csak nőknél nem sármos, hanem ciki
-nagy és/vagy görbe orr
-nagy, elálló fülek
-nem túl dús, nehezen kezelhető haj
-csúnya bőr (nem hegekről, pattanásokról beszélek, hanem amikor csúnya a tónus, egyenetlen színű, túl fehér, átlátszanak a hajszálerek, szeplős, anyajegyes stb.)
-kis mellek (oké, ez megosztó lehet, és el tudom képzelni, hogy valakinek bejön, de szerintem hátrány)
-széles vállak
-aránytalan alkat (túl széles vagy épp túl keskeny csípő)
-formátlan, "tönk" lábak, vastag vádli és boka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!