Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben is ilyen sok udvarlójuk volt a ronda nőknek, vagy ezt is az Internetes korszaknak köszönhetjük?
A közösségi oldalakon megőrülnek a férfiak az atomronda kövér nőkért is.
F/30
#1: mert nem mész petrezselymet árulni.
Kérdezőnek igaza van abban, hogy sokan csapják a szelet mindenféle nőnek, de nehogy azt gondolja bárki is, hogy ez jó nekik. Felszínes közeledés, csak szex és semmi más, idióta értékrend, stb. Normális emberek ugyanúgy kevesen vannak a kérőik között, mint régen.
Értem nem őrült meg senki, sőt.
(Ronda nő vagyok.)
Én csúnyácska kamaszlány voltam, olyan tipikus szemüveges-bénahajú-rosszgöncös (szegény családból jöttem), és baromira nem vettem észre, hogy sok udvarlóm lenne. 18 éves koromig konkrétan egy fiú akart tőlem valamit, egy osztálytársam, akivel közelebb kerültünk egymáshoz. De más csúnya lány ismerőseimet sem zsongták körül.
Aztán a huszas éveimre csinos csaj lettem, nyilván több lett az udvarló is, de ilyen férfiáradat, amiről itt Gyk-n szoktam olvasni, sosem volt. Ezt csak ti beszélitek be magatoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!