Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem ciki ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ciki ha a nő utazik a f*sz*rt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha a nő utazik a férfihoz..? Udvarlási fázisban... mégis mit képzelnek ilyenkor a felek?
2021. aug. 13. 12:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsit képzeld már el a te saját, trágár, közönséges módodon, hogy " a nő hazaviszi a fszt" Hát ki akar az otthonába, a saját kis tiszta, rendezett ágyába, kedvenc holmijaihoz random fszokat engedni? Az a jó, ha fszhoz megy, mocskos, odavaló ahol van, fene se akarja hazavinni..

Ha meg azzal találkozik az ember, akit szeret, akkor nyugodtan menjen érte jó messzire nemtől függetlenül.

2021. aug. 13. 14:12
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Mennyit utazik, mivel, mennyiért, milyen programra?
2021. aug. 13. 18:03
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít udvarlásnak? Én társkeresőn nagyon sokszor matchelek olyan lánnyal, aki Budapest környékén él valami faluban a szüleinél. Én pedig a fővárosban a saját lakásomon. Ilyenkor mindig felajánlom, hogy elmegyek hozzá, de mivel a faluban nem sok lehetőség van és látatlanban egy idegennel utazni sem a legjobb ötlet, ezért utaztak már lányok miattam. Itt jobbak a randilehetőségek, és ha úgy alakul, akkor a lakásomra is fel tudunk menni. Randi után pedig visszaviszem vidékre kocsival. Akinek ez probléma, azzal nem vagyunk egy értékrenden.

Viszont ha nem ilyen szélsőséges az eset, akkor egyetértek: a férfinek kell törnie magát, és a nagyobb kényelmetlenséget viselnie.

2021. aug. 13. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!