Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ciki ha a nő utazik a f*sz*rt?

Most kicsit képzeld már el a te saját, trágár, közönséges módodon, hogy " a nő hazaviszi a fszt" Hát ki akar az otthonába, a saját kis tiszta, rendezett ágyába, kedvenc holmijaihoz random fszokat engedni? Az a jó, ha fszhoz megy, mocskos, odavaló ahol van, fene se akarja hazavinni..
Ha meg azzal találkozik az ember, akit szeret, akkor nyugodtan menjen érte jó messzire nemtől függetlenül.

Mi számít udvarlásnak? Én társkeresőn nagyon sokszor matchelek olyan lánnyal, aki Budapest környékén él valami faluban a szüleinél. Én pedig a fővárosban a saját lakásomon. Ilyenkor mindig felajánlom, hogy elmegyek hozzá, de mivel a faluban nem sok lehetőség van és látatlanban egy idegennel utazni sem a legjobb ötlet, ezért utaztak már lányok miattam. Itt jobbak a randilehetőségek, és ha úgy alakul, akkor a lakásomra is fel tudunk menni. Randi után pedig visszaviszem vidékre kocsival. Akinek ez probléma, azzal nem vagyunk egy értékrenden.
Viszont ha nem ilyen szélsőséges az eset, akkor egyetértek: a férfinek kell törnie magát, és a nagyobb kényelmetlenséget viselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!