Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ciki ha a nő utazik a f*sz*rt?

Ez nem ciki. Nálunk én mentem mert nekem volt autóm, könnyebben megoldottam. Mint neki kellett volna vonat busz villamos komboval.
Azota már neki is van autója de már együtt is élünk 😁

Szerintem ez nagyon ki van ragadva a kotextusból.
Én egyszer azért hívtam àt egy nőt mert sokkal jobb minosègben tudta csinàlni azt, amit az ő környèkèn.

Szerintem kontextusból kiragadva semmit nem jelent.
Ha a nőnek van autója, akkor neki könnyebb menni.
Ha a pasinak van saját háza/albérlete, a nő meg a barátnőivel bérel valamit vagy a szüleivel lakik, szintén jóval praktikusabb, ha ő megy.
Az sem mindegy, hogy a pasi mivel "kompenzálja". Lehet, hogy a csaj utazik, de amikor már ott van, tejben-vajban fürösztik.
Két felnőtt ember el tudja dönteni, mi számára az ideális.

Azért a körülményeket is nézni kellene.
Mikor megismerkedtem a barátommal, én koliban laktam, ő pedig egyedül, albérletben. Nyilván nem vártam el tőle, hogy állandóan a koliban találkozzunk, a 3 szobatársam társaságában, hanem inkább én mentem hozzá, mert ott kettesben lehettünk. A gesztusokkal nem volt baj, ha ráért és én gyalog mentem hozzá (kb fél óra séta), akkor elém jött és elkísért (természetesen ha nem aludtam ott, akkor vissza is sétált velem). Nekem ennyi bőven elég "udvarlás" volt, sosem vágytam rá, hogy a partnerem ugráljon nekem, mint a pincsikutya.

Mennyi a távolság köztettek ? Hány évesek vagytok ?
De nem hiszem , hogy ciki lenne. Ha tényleg kedvelem azt a bizonyos férfit és nincs rá más mód , hogy találkozunk akkor miért ne.

Az is lehet hogy a kérdező nem egyes szàm első szemèlyben kérdez
Csak nem értem , minek ez a fusztràció a semmire

A ffinek ez kenyelmes.mindegxik álma, hogy felmegy a nő, szexel aztán elmegy.
Biztos halálos szerelmes lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!