Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ciki ha a nő utazik a f*sz*rt?
Tegyük fel hogy az első...
de elvárná hogy mindig a nő menjen 🤷🏻♀️.
Mit számít hogy első vagy második randi..?
Kihalóban az udvarlás”..

Az udvarlás nem azt jelenti, hogy míg össze nem költöznek, a hapsi kajtat a nő után...
Mi az első 3 randin kb az én lakásomhoz közeli helyen találkoztunk (nem a lakáson, nyilvános helyen). A már vőlegényemnek kellett akkor sokat utaznia, hogy lásson, nekem 10 perc volt.
Utána, amikor már közelebb kerültünk és voltunk egymás lakásán is, utána kb 50-50 - egyik nap ő jött, másik nap én mentem hozzá.
4 hónap után pedig összeköltöztünk.

de kozonseges vagy.
szerintem nincs erre szabaly, hogy mindig a ferfinak kell utaznia. en ugy ereznem korrektnek, ha nagyjabol fele-fele aranyban utaznak egymashoz, persze ha valamelyikuknek egyszerubb (pl. van autoja vagy olyan a munkaja stb), akkor nemtol fuggetlenul mehet az a fel gyakrabban.
elvarni SENKITOL nem lehet, hogy CSAK o utazzon.
de ha ez mar az elejen ekkora problema, akkor felesleges eroltetni a kapcsolatot. illetve normalis esetben a baratodhoz utazol, nem a f@szert..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!