Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfival hogy "kell" bánni randiidőszakban?
Interneten ismerkedtunk meg, elég hamar elhívott randizni, ami meg is valósult. Jól éreztem magam és úgy vettem észre, hogy a szimpátia kölcsönös volt. A testbeszéde alapján eléggé zavarban volt,félénknek tűnt, bár nek tudom, miért. Kapcsolati múltról nem volt szó, így fogalmam sincs, mikor volt neki kapcsolata, ha volt egyáltalán. Persze, ez nem is lényeg.
Illetve, kicsit régimódibb típus, ahogy észrevettem, gondolok itt a közösségi médiára. Egyáltalán nem posztol, nincs millió ismerőse, vagy követése, aminek én kifejezetten örülök. Viszont miután a randit megbeszéltük, alig beszéltünk írásban, már - már féltem is a randitól, hogy így milyen lesz. De szerencsére nagyon jól elbeszélgettünk mindenféle témáról, úgyhogy nem volt gond. Búcsúzáskor is úgy tűnt, hogy eléggé meg van illetődve. Mondta, hogy jól érezte magát, örült és majd beszéljünk. Mivel félénknek tűnt, így jelzésértékűen én írtam neki, amire válaszolt is, de azóta nem beszéltünk.
Nem szeretnék tapadni, meg ilyesmi, meg az is lehet, hogy félreértettem a helyzetet és mégsem voltam neki szimpatikus. :D nem tudom. Mivel a randi előtt sem írt sűrűn, így betudom egyelőre annak, hogy nem annyira írkálós, meg dolga is van, azt tudom. De mit gondoltok, "kell" - e egyebet tennem, amennyiben tényleg csak félénk, vagy elég volt az, hogy megkerestem én randi után? Vagy csak simán nem tetszettem neki? :D
Mi a véleményetek?
36 éves egyébként, én 27.

Írj rá nyugodtan, nincs veszteni valód 🙂
Sőt

nem kell nyomulni, az előző leveledben le kellett volna tisztázni, hogy mit gondol, de sztem ha te olyan tipust szeretnél aki nem ilyen félénk, akkor eleve ez már egy jel..vedd észre!
Később is zavaró tud lenni egy ilyen tipusú ember aki nem tud lépni, stb stb.
A nők nagy százaléka olyan férfira vágyik tisztelet a kivételnek, aki határozott, tudja mit akar, nem kéreti magát stb stb..
Nem tudom kinek jön be ezeknek az ellentéte, az nézzen magába...de őszintén..
Gondolj bele, ha te férfi lennél és meglátnád azt a nőt akivel megvan a közös hangnem, esetleg a kémia is beindult, és nem vágynál egy újabb lehetőségre, telefon email stb?
azonnal szoktak egy pozitiv élmény után reagálni, és nem váratni a másikat...mindegy
Te tudod...nem vagyunk egyformák..
miért nem elég jel, ha valaki nem jelentkezik...nem egyértelmű, kinos is lehet neki, hogy elutasit szóban...erre van szükséged, hogy szóban is kimondja nem kellesz?

aki nem szeret irni, az hiv és kommunikál helyette, vagy személyes találkozót kér.
szüksége infók igen is, hogy meséljen a múltról mennyi nő volt az életében, hány nővel élt együtt stb stb...ezekből sokat le lehet szürni, hogy miért ilyen félnénk.
Vagy együtt él-e a szülőkkel még, külön életre képes-e ? stb
én a helyedben sokkal jobban megismernék lelkileg valakit, mint beleugranék egy fizikai találkozásba 1-2 levél után..
ha nem szeret irni, akkor messenger beszélgetés minden nap ...
igy van kinek mi...
ird le magadnak, hogy milyen szempontok fontosak neked, és tedd fel őket neki, irj listát arról milyen tipust nem keresel, tegyél fel neki kérdéseket, hogy megismerd a személyiségét...
kerüld a nárcisztikus személyiségeket, nagyon nehezen lehet őket felismerni, van róla rengeteg tanulmány a neten google..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!