Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolgáltatásnyújtásból párkapcsolat? Lehetséges?
Arra gondolok itt, hogy eljársz például
- magántanárhoz
- orvoshoz
- masszőrhöz
- edzőhöz
- jogi tanácsadóhoz
- könyvelőhöz
- fodrászhoz
és megtetszik, bele is esel.
Mennyire működhet egy így kialakult kapcsolat? Ha beleszeretsz valakibe, akit így ismertél meg, hogyan érdemes a tudtára adni, hogy nem közömbös számodra?

Azt kihagytad, hogy
- prostihoz
… nekem majdnem volt egyszer ilyenem, és ismerek több ilyen párt is.

A pszichológusnál NULLA esély van arra, hogy bármi kialakuljon. A pszichológus elveszítené a foglalkozását, karrierjét stb. Nincs élő pszichológus, aki ezt megkockáztatná.
Edzőnél, fodrásznál, főleg prostinál, nincs semmi hátrányos következmény.
A kategóriaképző ismérv az volt, hogy szolgáltatást nyújt.
Ha azt nézed, az orvosnak is csak egy beteg vagy a sok közül , ahogy a fodrásznak is csak az 5000. ember, akinek levágja a haját. Ettől függetlenül általában mindkettő beszélget veled, és a kérdés lényege, hogy ezt a beszélgetést hogy lehet tovább vinni.

Összeismerkedtem egy fodrász csajjal aki aztán a barátnőm lett. Persze ki voltam pattintva akkor még, szóval lehet jobb voltam mint az átlag felhozatal, bár elmondása szerint a szemem tetszett neki meg a szövegem (pedig az tök béna volt sztem)
Próbálkoztam már személyi edző csajnál is, és csak nagyon kis híján nem jött össze a dolog.
Sztem nem lehetetlen ügy, csak náluk tényleg nagy a felhozatal, valahogy ki kell tűnni. Meg ne munkaidőben ismerkedj vele, próbáld megtalálni vhogy munkaidőn kívül, és meghívni egy kávéra v hasonló sablonos dolog. Persze a legjobb ha megtudod milyen koncertre fesztiválra megy és ott futsz össze vele.

8#:
Esetleg nem a Hullámok hercege a film címe?
#7. De jó ezt olvasni!
Jó, hogy van rá lehetőség. Hiszen eleinte munkának tekint, de akkor úgymond ki lehet tűnni a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!