Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szolgáltatásnyújtásból párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolgáltatásnyújtásból párkapcsolat? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Arra gondolok itt, hogy eljársz például

- magántanárhoz

- orvoshoz

- masszőrhöz

- edzőhöz

- jogi tanácsadóhoz

- könyvelőhöz

- fodrászhoz

és megtetszik, bele is esel.

Mennyire működhet egy így kialakult kapcsolat? Ha beleszeretsz valakibe, akit így ismertél meg, hogyan érdemes a tudtára adni, hogy nem közömbös számodra?

2021. aug. 6. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem célszerű, nem etikus, szabályok nem engedik, viszont, ha vége a szolgáltatásból adódó ismeretségnek, akkor talán.
2021. aug. 6. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Azt kihagytad, hogy

- prostihoz

… nekem majdnem volt egyszer ilyenem, és ismerek több ilyen párt is.

2021. aug. 6. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
1! Nem vetted észre, hogy az orvost és a fodrászt egy kalap alá vette?
2021. aug. 6. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
szerintem talán a pszichologusnál a legnagyobb esély arra, hogy bele szeretnek egymásba, mivel ott a "beteg " fél megosztja a problémáit mint egy barátnak és na nem olyan kamu szakember akkor érzelmeket tápláhat .
2021. aug. 6. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológusnál NULLA esély van arra, hogy bármi kialakuljon. A pszichológus elveszítené a foglalkozását, karrierjét stb. Nincs élő pszichológus, aki ezt megkockáztatná.

Edzőnél, fodrásznál, főleg prostinál, nincs semmi hátrányos következmény.

2021. aug. 6. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:

A kategóriaképző ismérv az volt, hogy szolgáltatást nyújt.

Ha azt nézed, az orvosnak is csak egy beteg vagy a sok közül , ahogy a fodrásznak is csak az 5000. ember, akinek levágja a haját. Ettől függetlenül általában mindkettő beszélget veled, és a kérdés lényege, hogy ezt a beszélgetést hogy lehet tovább vinni.

2021. aug. 6. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Összeismerkedtem egy fodrász csajjal aki aztán a barátnőm lett. Persze ki voltam pattintva akkor még, szóval lehet jobb voltam mint az átlag felhozatal, bár elmondása szerint a szemem tetszett neki meg a szövegem (pedig az tök béna volt sztem)

Próbálkoztam már személyi edző csajnál is, és csak nagyon kis híján nem jött össze a dolog.

Sztem nem lehetetlen ügy, csak náluk tényleg nagy a felhozatal, valahogy ki kell tűnni. Meg ne munkaidőben ismerkedj vele, próbáld megtalálni vhogy munkaidőn kívül, és meghívni egy kávéra v hasonló sablonos dolog. Persze a legjobb ha megtudod milyen koncertre fesztiválra megy és ott futsz össze vele.

2021. aug. 6. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#5van erről egy fílm is pedig de nem jut eszembe a címe.
2021. aug. 6. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8#:

Esetleg nem a Hullámok hercege a film címe?

2021. aug. 6. 17:38
 10/10 A kérdező kommentje:

#7. De jó ezt olvasni!

Jó, hogy van rá lehetőség. Hiszen eleinte munkának tekint, de akkor úgymond ki lehet tűnni a tömegből.

2021. aug. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!