Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen az oldalon tényleg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon tényleg lehet ismerkedni? Valakinek összejött már párkapcsolat vagy randi?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést is olvastam itt,ahol megkérdezik hogy hol ismerkedtek.

Erre fel jött nem egy olyan válasz a lányoktól is,hogy itt,ezen az oldalon.

Szexuális kategóriában például sok csaj azt nehezményezi hogy sok pasi rájuk nyomul.

Vajon ezen az oldalon tényleg lehet ismerkedni és lehet belőle randi?

Én kicsit hitetlenkedve fogadom ezt hiszen először nem tudom hogy hogy néz ki a másik és hogy merre is lakik. Az is benne van a pakliban hogy 200km-re lakunk egymástól

2021. júl. 29. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:

"Én kicsit hitetlenkedve fogadom ezt hiszen először nem tudom hogy hogy néz ki a másik és hogy merre is lakik. Az is benne van a pakliban hogy 200km-re lakunk egymástól"

A paliknak általában nem számít. Mindegy, csak nunija legyen:D

2021. júl. 29. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kb a beszélgetés első 2 mondatában tisztázni lehet, hogy ki merre él és érdemes - e tovább beszélgetni.
2021. júl. 29. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Igen. Képet cseréltünk, másnap tali és volt szex is.

Most ugyanez a menetrend, bár már évek óta kerülgetjük egymást.

Nem lehetetlen, csak őszintének kell lenni. Legalábbis ami a külsődet illeti.

N

2021. júl. 29. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, volt többször is ilyen már. Volt amiből laza lett, volt amiből csak barátság :)

L

2021. júl. 29. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, innen ismertem meg a páromat. Elég gyorsan megbeszéltük ki merre lakik kb, szóval a távolság nem volt kérdés. Életkor, foglalkozás, kis beszélgetés az alapvető életfelfogásról, mindez kb 20 üzenet oda-vissza, aztán ámtentünk FB-re, ott ugye már van kép is.

L

2021. júl. 29. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Randi, párkapcsolat nem, de elég jó levelezőtárs lett itt nekem valaki.(F)
2021. júl. 29. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Régebben elég sok randim vokt innen, de mind tárgytalan lett. Teljesen normális volt szinte minden pasi, de nem egymást kerestük.
2021. júl. 29. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. júl. 29. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár random nekem is volt valakivel innen, de nem volt meg a kémia sajnos. Úgyhogy azóta nem próbálkozom. :D
2021. júl. 29. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen; levezések, kirándulások, barátság.

N.

2021. júl. 30. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!