Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizol valakivel, randizol mellette másokkal is?
Figyelt kérdés
Illetve, bunkó lenne megkérdezni a másikat, hogy ő randizik-e másokkal?2021. júl. 26. 21:51
1/9 Lucaszek96 

válasza:

Cipőben megyek új cipőt venni
2/9 anonim 

válasza:

Én nem. Valahogy mindig "csak " egyre tudtam koncentrálni. És őszintén nem tetszett ,ha velem randizgatott valaki és kiderült,hogy mással is nekem ott valamiért elvágták a dolgot.
3/9 anonim 

válasza:

Nem, ha valaki megtetszik annyira, hogy randizzak is vele, akkor a többit már hanyagolom.
4/9 anonim 

válasza:

nem.. nincs ennyi időm randikra járni főállás, vállalkozás és a mindennapi élet mellett.
5/9 anonim 

válasza:

Igen. Állandoan kiderul ugyanis vmi csak kicsit kesobb.
Egyik veletlen elfelejtett szolni hogy amugy van parja, masik csak 2 randin at tudta titkolni a tikkjeit, 3. rol kiderul hogy letagadott ugy 100 kg-t, negyedikről hogy erdekes tetszunk egymasnak minden szupi, csak ugy elfelejt rámírni, de amikor mar nem is várom akkor megerolteti magát egy igen tartalmas "szia"-val es ennyi..,
En azt nem ertem miert is kene nekem kizárolagos alapon randizni?
6/9 anonim 

válasza:

Nem mert rossz a memóriám, nem tudom megjegyezni, hogy kinek mit mondtam, vagy ki mit mondott nekem, szoval igy egyszerubb es lebukni meg ciki lenne.
7/9 anonim 

válasza:

Én csak beszélek emberekkel, ha valakivel olyan vizekre tévedünk, hogy kapcsolat lesz belőle, akkor mást nem engedek olyan közelségbe.
8/9 anonim 

válasza:

Mindig járok randira, kapcsolat mellett is, nem veszek komolyan senkit, azt mondanak amit akarnak aztán érdekes mód valahogy sosem ugy alakul
9/9 moozygoo 

válasza:

Én nem, viszont mikor próbáltam összejönni exemmel, és randiztunk, utána próbáltam másodikat összehozni és azt mondta már van amúgy valaki akivel összejár dugni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!