Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom jelenleg valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom jelenleg valakivel, és minden csodás egy dolgot kivéve, h fárasztanak a viccei. Pocsék humora van, az apjától örökölte (hallottam őket telefonálni). Ez lehet baj hosszú távon?

Figyelt kérdés
Amúgy minden klappol, és szomorú is vagyok, hogy egy ennyire jóképű valakinek pont ez a hibája.
2019. nov. 28. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Én vicceket se tudok, de mindegy, úgy se lesz senkim. Mert úgy is minden nőnek csak a helyes, szép fiúk kellenek, akivel lehet mutatkozni bárhol.
2019. nov. 28. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hajajj, csak ez lehet a baj. A humor az intellektus egyik fokmérője, ill. a személyiség jelzője is (milyen típusú humort kedvel). Hiába jóképű, ha belül személyiségileg nem passzoltok. Én menekülnék, minél gyorsabban, még mielőtt humorkodna rólam vmit, amin nem tudnék nem nevetni...
2019. nov. 28. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire nem értékeled a vicceit akkor úgyis unalmasnak fog téged gondolni egy idő után, illetve magát fogja ostorozni hogy még megnevettetni se tud téged.

Amúgy neki milyen humora van és te mit szeretsz hogy ennyire nem passzol a dolog?

2019. nov. 28. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A párom is reménytelen. Néha rá kell szólnom, hogy viselkedjen már, mert ez szánalmas

Én azt mondom, ennyi bajunk legyen. :)

2019. nov. 28. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mennyire fog idegesíteni, ha elmúlik a kezdeti lelkesedés is...
2019. nov. 28. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Már most zavar, amikor elvileg két ember még odavan egymásért... ez csak rosszabb lesz.
2019. nov. 28. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Oszinten sajnalom szegenyt de meg is ertem. Rohadt nehez jo mokamesternek lenni a mai vilagban. Szerintem ha felmerult benned a kerdes akkor mar a valasz is ott van csak melyebbre ke asni
2019. nov. 28. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Na attól, mert te nem tudod értékelni, még lehet jő humora, nem? :D Miken szokott viccelődni, amik fárasztanak?
2019. nov. 29. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy nincs jo humora.. De hogy ez fel sem tunik a kivulallok reakcioja utan? Ez nekem azt mutatja hogy nem csak h nem humoros de nem is eleg intelligens. Ki az a hulye aki nem veszi eszre ha nem nevetnek a poenjain hanem kinosan vigyorognak?
2019. nov. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!