Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik verziót ajánlanátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik verziót ajánlanátok, ha meg szeretném ismerni?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok. Tavasszal végeztem az egyetemen. Van egy volt évfolyamtársam, akivel tudjuk egymás nevét, köszönnénk egymásnak az utcán, de különösebb kapcsolatunk sosem volt, facebookon ismerősök vagyunk. Nagyon szívesen megismerném. Viszont mivel az egyetemnek vége és közös ismerősünk nincs, személyesen nem futunk csak úgy össze (az lenne az igazi). Szóval szeretnék felé nyitni és sajnos az online téren (facebook, instagram) nincs nagyon másképp lehetőségem. Arra gondoltam, hogy amikor ráírok kikérem a véleményét, hogy szerinte a városban melyik a legjobb kajálda. Pár nap múlva elmegyek, kipróbálom és utána megírom neki, hogy tetszett vagy sem. Aztán pár nap múlva, ha van rendes kommunikáció köztünk online, elhívom randizni. Vagy a másik verzió, hogy leírom neki, hogy személyes találkozó híján itt kell, hogy elhívjam randizni egyből. Melyik lenne a megnyerőbb? Mit javasoltok?

2021. aug. 2. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

jó terv ha érdekli - De ha érdekled akkor sok idő lesz a pár nap szünet

Aki tetszik arra rá kell nyomulni, addig a pontig míg nem érzed, hogy terhes neki. Ha így van, akkor engedni kell egy kicsit, de nem túl sokat és lehet megint visszamenni:)

2021. aug. 2. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Adta valaha jelet, hogy szivesen venne, ha kozelitenel hozza? Ha nem, akkor eselytelen, akarhogyan is probalkozol.
2021. aug. 2. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem adta, de amikor legutóbb találkoztunk még kapcsolatban voltam.
2021. aug. 2. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Őőőőő nem kell a mellébeszélés.... én nemrég írtam így rá egy volt csoporttársamra (látod hasonló sztroti, csak nekem már régebb óta vége a sulinak D: ) szóval nem vette rossz néven, sőt.... csak hát koronavírus miatt nem sült el jól mert otthon van és most nem jön pestre és hogy nem beszéltünk épp emiatt egy hónapig összejött mással... DE mindettől eltekintve írj rá mellébeszélés nélkül. Szia szívesen megismernélek lenne a mondandó lényege, találkoznál e ....
2021. aug. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!