Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévõ legyek? Ugyanaz a munkahelyünk, nagyon jó viszonyban vagyunk ami már a többi kollegának is feltünt, többen is azt kérdik együtt vagyunk-e
Munkaprogramon kívül is folyton beszélünk, el tudnám vele képzelni hosszútávon is, meg szerintem o is velem, teljesen oda van értem. Viszont a bökkenö az, hogy 4 évvel fiatalabb mint én, nem tudom mitévõ legyek. Tudom a kor csak egy szám, de mégis akárhányszor „kettönkre“ gondolok vagy megprobálom elképzelni mindig erre jutok.
27 nõ, õ meg 23 lesz hamarosan
Világéletben velem egyidős, vagy 3-4-5 évvel fiatalabb párjaim voltak. Belértve 2 férjet is.
Ez nem kellene, hogy visszatartson. Nincs rátok írva.
40/N
Amikor beszélgettek, akkor eszedbe jut? Zavaró ez bármilyen téren? Szerintem nem.
Szerintem inkább egy ilyen mit szólnak az emberek jellegű félelem van benned. Ami meg felesleges. A kutya nem látja, hogy hány évesek vagytok.
Szomorú lenne, ha azért hagynád elmenni a lehetőséget, mert picit fiatalabb, miközben ennek semmi jelentősége.
Viszont gondolj bele, hogy ha elutasítod, ő nem fog örökké utánad epekedni. Majd nézheted, ahogy összejön mással.
Köszönöm a válaszokat
Ha vele vagyok egyáltalán nem jut eszembe a kora, viszont munkán kívül nem találkoztunk még, lehet ott zavarna.
Sajnos ez mindig egy dilemma, a munkahelyi kapcsolatok esetén.
Mindenkinek ment a zöld kezecske
Munkahelyen ismertem meg a feleségemet, az előző barátnőimet pedig nem. A feleségem tett eddig a legboldogabbá (nem véletlenül a feleségem :), szóval ha amiatt nem udvarlok neki anno, mert kolléganőm, akkor a mai napig gyötrődnék a "mi lett volna, ha" gondolattal.
Engem ez nem tartana vissza. A korkülönbség lehet gond, de minden 23 éves férfi más, lehet, hogy ő már elég komoly hozzád.
Egy/két/sok randit megér a dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!