Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h 14 éves vok, csinos, okos meg minden és még sem találok magamnak senkit pedig még bunkó sem vok? :' (
21 FFI
Beletörődtem, abba a dologba, hogy a lányok nem fogadnak el....
Már nem érdekel, úgy fogok élni mint egy robot. Mikor melózni kezdek, elmegyek és ledolgozom a 8 órát tisztességgel, aztán hazamegyek és leülök a tv elé....
Egyedül és magányosan fogok megrohadni. és nem lesz olyan aki megsirasson majd...
Nem fogok gyerek nevetgélést hallani vagy sírást. Nem fogok meleg és kedves mosolyt látni a barátnőmtől vagy egy ölelést, Nem fogom látni a bánatát a szomorúságát, hogy átölelve megvigasztaljam...
Nem lehetek nagypapa, hogy lássam az unokáimat felnőni...
Mert még családom sem lesz, mert nem felelek meg a „nők új világ fajta elvárásainak”.
A sok nő lenézi a nem menő csávóókat....
Szánalom...
...Mit akarsz teeeeee, hát nem zsőlés a hajad, nem jársz menő ruhákba, Jah még béemvébd sincs? Akkóó Huzzá máá el te kis csikóó...még péénzed, hogy vegyéé dráága cúcccokkkat s sincs nagy hááázzzad? Mi keresni való itt...
Na tűnjéé eeee....
A mai lányok ezen a szinten vannak, és mire rájönnek, hogy az általuk képviselt értékeknél van sokkal több, akkor már későn jönnek rá....
Nagyon tisztelem a nőket,mondom a nőket és a normálisakat!!!
Természetesen sok minden rajtunk múlik, ez tény. De vannak bizonyos helyzetek, mikor szükségünk van másokra, legyen párkapcsolat vagy más....
Álrolánosítani nem akarok, de ezt tapasztaltam, sőt....
Szóval én hiába szeretnék egy nőt, a tizenévesek 14-15-korosztály túl fiatal hozzám, a 17-19-18-tól kezdődő korosztály meg a a30 -as pasikra vágynak, mert ők a tapasztaltak, pénzelni tudják őket, a nálam időseb 22-23-24-25 éves lányok meg lesz@rják a náluk 1-2 évvel fiatalabb legényeket.
Ez a véleményem!!!!
11:30-asnak igaza van,
énrólam is csak a milliókal némelyik 100-ezreket húz le rólam,csak a pénz kell nekik.
Merre laksz?
Mert nekem sincs barátnőm. Okoks, vicces, jófej vagyok. És szerintem nem nézek ki rosszul.
15F
21 FFI!
Miután ezt leírtad te még csodálkozol, hogy senkinek sem kellesz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!