Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már gáz, vagy még teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már gáz, vagy még teljesen okés?

Figyelt kérdés

Egy személy komoly szándékkal ismerkedik valakivel, már majdnem össze is jönnek, de hirtelen talál egy jobb partit és azzal kezd el járni, az első alanyt pedig offolja.

Értem hogy mindenki a rendelkezésre álló legjobb lehetőseggel akar járni, de ha komoly szándékkal 2 hónapja ismerkedsz valakivel, akkor nem kéne közben mással beszélgetni. Vagy rosszul gondolom?

2021. aug. 1. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Bennevan a játékban. Te mit tennél ebben esetben az ő helyében?
2021. aug. 1. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Jogos amit írsz. Amit ma ismerkedésnek hívnak, az egy kibszott verseny. Ha picit hibázol, már ott a következő jelölt, te meg kiestél, mint szar a vonatból. Vicc.
2021. aug. 1. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy azt fogják mondani, hogy teljesen rendben van, erre számíts. Szerintem nincs, de ez kisebbségi vélemény.
2021. aug. 1. 17:24
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
87%
Én egyetértek veled. Egyetlen dolgot hibàztàl el: a hosszas beszélgetést. Amint lehet,randira kell vinni a nőt és személyesen beimponàlni.
2021. aug. 1. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, én nem jönnék össze senkivel csak azért, mert vele ismerkedem hosszabb ideje komoly szándékkal, ha közben összeismerkedem valakivel, akivel sokkal jobban kijövünk. Persze, az semmiképpen sem etikus, ha valaki tudatosan ismerkedik több emberrel egyszerre, főleg egy szint fölött, de mivel a legtöbben interakcióba lépnek más emberekkel, ezért benne van a pakliban, hogy valahol véletlenül összeismerkednek másokkal. Beszélgetnek, beülnek egy kávéra, és borul minden, mert amit te nem tudtál bennük megmozgatni, azt ő igen. Ez van.
2021. aug. 1. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem fairplay játék az ilyen. Az én szabályom szerint, ha egy ismerkedés eljut a 3. találkozóig, annak adni kell esélyt és ilyenkor törlöm a regisztrációt tinderen. (csak ott szoktam ismerkedni, de nyilván ez az összesre áll.)
2021. aug. 1. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:

1, ha már majdnem járok valakivel, nem törődnék más csávó kezdeményezési szándékával.

4es, elég gyorsan jött az eslő randi, volt 5 is összesen

2021. aug. 1. 17:48
 8/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Akkor kihasznàltak. Van az az őserdei növény....vàrjà: a liàn.

Most te voltàl az neki.

Sz@rd le, legközelebb legyél eszesebb,ismerd fel az erkölcsöket nélkülözőket.

2021. aug. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!