Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez miért lehet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért lehet? Teljesen tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
Hatszor randiztam egy sráccal, ő kezdeményezett. Minden reggel írt és mindennap hívott. A randik is szuperek voltak, szépen fokozatosan haladtunk, volt csók és kézenfogva séta. Pénteken egész délután együtt voltunk, elhivott egy közös programra a barátaival, meg mondta hogy beszélt rólam a szüleinek és mit szólnék egy augusztus végi pár napos úthoz. Nagyon örültem neki, alig vártam. Aztán szombat reggel eltűnt így délután írtam neki és este hívtam de az volt a válasz hogy vannak olyan napjai amikor nincs kedve az emberekhez, nem tud mit csinálni. Vasárnap reggel írt hogy nem tudja mi történt fogalma sincs, de úgy kelt fel hogy nem akarja. Tuti nincs neki más, közös ismerős mondta és azt is hogy rólam almodozott. Kérdeztem hogy velem van-e gond, de azt mondta nem.

2021. júl. 28. 23:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nyugodtan mondja meg ha gond van, de megeskudott hogy fogalma sincs miért van ez. Jár pszichologushoz annyit tudok
2021. júl. 28. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Bipoláris.
2021. júl. 28. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Uhh ez elég rosszul hangzik. Szerintem ne keresd :/
2021. júl. 28. 23:38
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Szegény, sajnálom
2021. júl. 28. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármi. Ha jár pszichológushoz, akkor az önbizalom hiánytól a depresszión keresztül, komoly mentális problémája is lehet.
2021. júl. 29. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Én is bipoláris vagyok. Kapcsolatban próbáltam titkolni, nem sok sikerrel. Egy idő után borul a bili. RIP
2021. júl. 29. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Beijedt.

Inkább magától eltűnik, minthogy ne feleljen meg neked, és te ejtsd. Én is ezt csináltam régebben.

Szerencsét.már helyre raktam a dolgokat magamban, hogy túllépjek ezen.

2021. júl. 29. 00:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Beteg a srác, ne keresd. Szerintem utána se tartsd vele a kapcsolatot ha akarná ő mert ilyen lenne az egész kapcsolatotok mint most írtál. Mentálisan beteg.
2021. júl. 29. 04:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én valami mentális betegségre tippelnék.. :/
2021. júl. 29. 05:53
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Akkor lehet az én exem is bipolar volt? Minden szép és jó volt, aztán ugyanezt csinálta, mondta hogy pszichológushoz jár. Kétszer szakított velem, kétszer jött vissza, hogy szeret és vele van valami baj. Aztán végleg eltűnt, mert szerinte csak tönkretenne engem. Eléggé megviselt.
2021. júl. 29. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!