Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért lehet? Teljesen tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
Hatszor randiztam egy sráccal, ő kezdeményezett. Minden reggel írt és mindennap hívott. A randik is szuperek voltak, szépen fokozatosan haladtunk, volt csók és kézenfogva séta. Pénteken egész délután együtt voltunk, elhivott egy közös programra a barátaival, meg mondta hogy beszélt rólam a szüleinek és mit szólnék egy augusztus végi pár napos úthoz. Nagyon örültem neki, alig vártam. Aztán szombat reggel eltűnt így délután írtam neki és este hívtam de az volt a válasz hogy vannak olyan napjai amikor nincs kedve az emberekhez, nem tud mit csinálni. Vasárnap reggel írt hogy nem tudja mi történt fogalma sincs, de úgy kelt fel hogy nem akarja. Tuti nincs neki más, közös ismerős mondta és azt is hogy rólam almodozott. Kérdeztem hogy velem van-e gond, de azt mondta nem.2021. júl. 28. 23:33
11/12 anonim 

válasza:

Én egyszer ismerkedtem bipoláris pasival, több hónap chat volt és 1 tali végül. Járt is terápiára és szedett gyógyszert, kissé gyógyszerfüggő is lett stb.
Olyan szélsőségeket még sosem tapasztaltam meg. Érzelmi hullámvasút, mintha 2 pasival ismerkedtem volna. Pár napig minden oké, fontos vagyok neki, aztán inkább hagyjuk egymást, letilt. És ez így ment egy ideig. Mi lett volna ha nem jár dokihoz és nem szed rá bogyókat? :D
Azóta megfogadtam, hogy soha többet ilyet!
12/12 anonim 

válasza:

Ne keresd, ha ő keres, ne vegyél róla tudomást.
Belefutottál egy mentálisan beteg emberbe, van ilyen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!