Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam egy lánnyal és most teljesen tanácstalan vagyok. Ötletek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy találkoztam vele, részegen kavartunk, ez kb ennyibe került: Szia (név)! *ölel* *csók* *megfogja a kezem* és elvoltunk egész este. Na megbeszéltünk egy randit. Találkoztunk, éreztem olyan irdatlan izzadság szagot, hogy azt el sem hinnétek. Azt gondoltam, én mint férfi, 3 tesi óra után (természetesen zuhanyoztam utána) valami maradt rajtam, és ezt érzem. Kimentem a mosdóba, körbe szaglásztam magam, hát tévedtem. Nem én voltam az. Meglepetésemre a lány olyan b*szott büdös volt, hogy az valami kiábrándító. És természetesen nem bántottam meg, elvoltunk egy órán át, jött egy hívásom haveromtól, hogy mi van velem. A beszélgetést 2 sorba le tudom írni.

Haver: Csáó, miújság? Én: ÚRISTEN, mi történt? Azonnal ott vagyok! És ma találkoztam a lánnyal (véletlenül) és odajött megölelt, megcsókolt, és a hideg kirázott. Most mit mondjak, hogy ne bántsam meg?

#lány #büdös #ideg #nem akarom megbántani
2015. febr. 18. 17:32
1 2
 1/13 Linó03 ***** válasza:
A szaga riasztott el? Semmi más, vagy amúgy sem tetszett?
2015. febr. 18. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
XDDDD
2015. febr. 18. 17:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát, na. Amúgy picit husi, de elfogadható, és gondoltam, hogy a személyiségével kompenzálja. De így nincs kedvem megismerni. Max fb chaten, vagy telefonon beszéljünk, minimum 10 méter távból.
2015. febr. 18. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
ahahhaahahaahhahahaaha XDDDDDDDDDD
2015. febr. 18. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
besirokxDDDDD
2015. febr. 18. 17:39
 6/13 anonim válasza:
juj, hát ez elég kínos:D szerintem mondd meg neki, h nem hiszed, h ebből lehetne bármi is, úgyhogy inkább hagyjátok abba, vagy ilyesmi. de nehogy megmond neki, h büdös!
2015. febr. 18. 17:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Ráfogom arra, hogy érettségi lesz miegymás, és nem szeretném, ha bármi is elvonná a figyelmem. Csak nehogy mégegyszer annyit igyak, hogy kavarjak vele. :D De jó, vicces meg minden csak komolyan, még én éreztem magam szarul, mikor rájöttem, hogy dögtelepet rejteget kecses kacsója alatt.
2015. febr. 18. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

Tudod kisfiam a lányok rózsaillatút is szellentenek!!!

Hol élsz Te a Marson? Azt hiszed Neked nem lehet olyan szagod mint a vasúti klozetnek? És még lehet, hogy észre sem veszed!!!

Ha minden alkalommal amikor találkoztok ezt a kellemetlen testszagot éreznéd rajta, akkor gyanítható, hogy nem erőssége a higiénia, de egy alkalomból ilyen következtetést levonni?!

37F

2015. febr. 18. 17:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Tudod édesapám :) Ma is találkoztam vele. Hétfőn is találkoztam vele, csak a randi volt kedden. Igen minden áldott nap bűzlött amikor átölelt. Legalább 37 éves fejjel annyi eszed legyen, hogy gondolkozol, és értelmezel mielőtt írsz, vagy esetleg a tiszteletet megadod így látatlanba. :) És még hogy a fiatalok a neveletlenek :D Megdöbbentő.
2015. febr. 18. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Jaj de kedves Vagy!!!!

Akkor magyarázzad már el légy szíves, hogy hol írtad le a mondokádban, hogy a lánnyal többször is találkoztál és minden alkalommal ugyanolyan kellemetlen testszaga volt.

Azt írtad, hogy másodszor véletlenül találkoztatok, megcsókolt és a hideg kirázott...honnan az ujjamból szopjam ki mi a fasztól rázott ki a hideg?

Az utolsó találkozás emlékétől, a csóktól, vagy mitől?

Legközelebb fogalmazzál pontosabban és nem lesz belőle félreértés!!!

37F

2015. febr. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!