Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy lánnyal és most teljesen tanácstalan vagyok. Ötletek?
A lényeg az, hogy találkoztam vele, részegen kavartunk, ez kb ennyibe került: Szia (név)! *ölel* *csók* *megfogja a kezem* és elvoltunk egész este. Na megbeszéltünk egy randit. Találkoztunk, éreztem olyan irdatlan izzadság szagot, hogy azt el sem hinnétek. Azt gondoltam, én mint férfi, 3 tesi óra után (természetesen zuhanyoztam utána) valami maradt rajtam, és ezt érzem. Kimentem a mosdóba, körbe szaglásztam magam, hát tévedtem. Nem én voltam az. Meglepetésemre a lány olyan b*szott büdös volt, hogy az valami kiábrándító. És természetesen nem bántottam meg, elvoltunk egy órán át, jött egy hívásom haveromtól, hogy mi van velem. A beszélgetést 2 sorba le tudom írni.
Haver: Csáó, miújság? Én: ÚRISTEN, mi történt? Azonnal ott vagyok! És ma találkoztam a lánnyal (véletlenül) és odajött megölelt, megcsókolt, és a hideg kirázott. Most mit mondjak, hogy ne bántsam meg?
Tudod kisfiam a lányok rózsaillatút is szellentenek!!!
Hol élsz Te a Marson? Azt hiszed Neked nem lehet olyan szagod mint a vasúti klozetnek? És még lehet, hogy észre sem veszed!!!
Ha minden alkalommal amikor találkoztok ezt a kellemetlen testszagot éreznéd rajta, akkor gyanítható, hogy nem erőssége a higiénia, de egy alkalomból ilyen következtetést levonni?!
37F
Jaj de kedves Vagy!!!!
Akkor magyarázzad már el légy szíves, hogy hol írtad le a mondokádban, hogy a lánnyal többször is találkoztál és minden alkalommal ugyanolyan kellemetlen testszaga volt.
Azt írtad, hogy másodszor véletlenül találkoztatok, megcsókolt és a hideg kirázott...honnan az ujjamból szopjam ki mi a fasztól rázott ki a hideg?
Az utolsó találkozás emlékétől, a csóktól, vagy mitől?
Legközelebb fogalmazzál pontosabban és nem lesz belőle félreértés!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!