Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónap beszélgetés után találkoztam valakivel, de alacsonyabb és vékonyabb is volt tőlem, hogyan tudnám finoman "lerázni"?
Figyelt kérdés
Nagyon rendes srác volt, tényleg kedveltem, mindennap órákat beszéltünk, de képen nem tűnt ilyen kicsinek. A találkozóra a lehető leglaposabb cipőmet vettem fel, de így is magasabb voltam tőle és vastagabb is, pedig nem vagyok nagydarab. Ő ezekután még keresett, és olyanokat mond hogy mennyire kedvel. nem tudom mit mondjak neki, azt nem mondhatom hogy annyira felszínes vagyok, hogy azért nem akarok tőle semmit, mert alacsony és vékony, mivel ezzel megbántanám.2014. nov. 23. 20:36
1/17 anonim válasza:
Ezek szerint felszínes vagy, miért ne mondhatnád az igazat?
2/17 anonim válasza:
Ha felszínes vagy akkor le is szarhatod a reakcióját.
3/17 Buford Tannen válasza:
Nyugodtan mond csak meg! Ne legyenek tévhitei a magadfajta nőkkel kapcsolatban.
4/17 anonim válasza:
Az igazat így a legkönnyebb. Rosszul fog neki esni de minnél előbb feldolgozza anál jobb.
5/17 A kérdező kommentje:
szerintem nem sok nő jönne össze olyan pasival, akitől magasabb és 10 kilóval nehezebb.
2014. nov. 23. 20:46
6/17 anonim válasza:
A múltkor láttam egy párt csókolózni a buszmegállóban, a lány kb 1 fejjel volt magasabb a párjánál, de úgy tűnik, jól megvoltak, szóval semmi sem lehetetlen. :)
Ha szimpi volt, próbáljátok meg, mit veszíthettek?
De ha mindenképp le akarod rázni, legyél vele őszinte, mondd el neki, hogy ez a probléma.
7/17 anonim válasza:
Basszus én már akkor is szakítanék TŐLED ha állandóan ezt a magyartalan szöveget kéne hallgatnom.
8/17 anonim válasza:
Ugye nem te voltál az aki tegnap itt sírtál hogy még csak 75 kg-ra fogytál le és mit fog szólni hozzá?
9/17 A kérdező kommentje:
lefogyni? 170/62
2014. nov. 24. 00:47
10/17 anonim válasza:
Elég lett volna annyit is hogy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!