Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két hónap beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónap beszélgetés után találkoztam valakivel, de alacsonyabb és vékonyabb is volt tőlem, hogyan tudnám finoman "lerázni"?

Figyelt kérdés
Nagyon rendes srác volt, tényleg kedveltem, mindennap órákat beszéltünk, de képen nem tűnt ilyen kicsinek. A találkozóra a lehető leglaposabb cipőmet vettem fel, de így is magasabb voltam tőle és vastagabb is, pedig nem vagyok nagydarab. Ő ezekután még keresett, és olyanokat mond hogy mennyire kedvel. nem tudom mit mondjak neki, azt nem mondhatom hogy annyira felszínes vagyok, hogy azért nem akarok tőle semmit, mert alacsony és vékony, mivel ezzel megbántanám.
2014. nov. 23. 20:36
1 2
 11/17 anonim válasza:

21/L

170/55

rohadtul nem érdekelni, hogy alacsonyabb és "vastagabb" nálam, ha kedvelem.

2014. nov. 24. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Találkoztál vele,mert szimpatikus volt, jól értem?? Most szakítani akarsz vele, mert fizikumra alacsonyabb és vékonyabb mint te?? Hát akkor mond meg neki, hogy külsőre nem jön be és nem akarsz vele találkozni és nem akarod folytatni a beszélgetéseket! Mert ha a külseje miatt eldobod, akkor a belső tulajdonságait, gondolatait is engedd el!
2014. nov. 24. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen mond meg neki,hogy nem az eseted.

Nem volt őszinte a méreteivel kapcsolatban.Ennyi.

Persze lehet,hogy így sem tudod könnyen lerázni majd.

2014. nov. 24. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha annyira rendes srác, akkor meg fogja érteni, hogy "ne haragudj, de nem jössz be mint férfi, sajnálom". Volt már velem is ilyen, és egyáltalán nem haragudtam érte. A megbántódást persze nem lehet elkerülni, de ez ilyen. Semmi rosszat nem teszel, de persze a másiknak mégsem az lesz élete legboldogabb napja.

Nyilván innentől viszont mindennemű kapcsolatot meg kell vele szakítanod, az nem fair, ha hagyod, hogy lelki szemetesládaként megmaradjon az életedben, miközben tudod, hogy tetszel neki.

2014. nov. 24. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez nem felszínesség kérdése. Egyszerűen nem jön be neked és ennyi. (Én sem jártam soha alacsonyabb pasival, mert nem tetszenek az alacsony pasik, nem férfiasak számomra)

Nincs veled semmi baj. Mond meg neki hogy nem jön be neked és ennyi. Ha nem akarod nem kell részletezni.

Amúgy miért nem kérdezted meg neten milyen magas??????????

2014. nov. 25. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
"Drágám, nekem fontos a külső, felszínes vagyok, nem jössz be, bocsika."
2014. nov. 26. 14:57
 17/17 anonim válasza:
Neked csak a külső számít? Jézus isten. Én még egyszer se szerettem bele úgy egy pasiba hogy csak a külsője miatt. A mostani pasim se lenne velem ha mindketten csak külsőt néztük volna és a kor. 18 évvel idősebb nálam, 1.5fejjel magasabb, en kicsit teltebb vagyok, ő "izom ember" .
2015. máj. 15. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!