Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónap beszélgetés után találkoztam valakivel, de alacsonyabb és vékonyabb is volt tőlem, hogyan tudnám finoman "lerázni"?
21/L
170/55
rohadtul nem érdekelni, hogy alacsonyabb és "vastagabb" nálam, ha kedvelem.
Nagyon egyszerűen mond meg neki,hogy nem az eseted.
Nem volt őszinte a méreteivel kapcsolatban.Ennyi.
Persze lehet,hogy így sem tudod könnyen lerázni majd.
Ha annyira rendes srác, akkor meg fogja érteni, hogy "ne haragudj, de nem jössz be mint férfi, sajnálom". Volt már velem is ilyen, és egyáltalán nem haragudtam érte. A megbántódást persze nem lehet elkerülni, de ez ilyen. Semmi rosszat nem teszel, de persze a másiknak mégsem az lesz élete legboldogabb napja.
Nyilván innentől viszont mindennemű kapcsolatot meg kell vele szakítanod, az nem fair, ha hagyod, hogy lelki szemetesládaként megmaradjon az életedben, miközben tudod, hogy tetszel neki.
Szerintem meg ez nem felszínesség kérdése. Egyszerűen nem jön be neked és ennyi. (Én sem jártam soha alacsonyabb pasival, mert nem tetszenek az alacsony pasik, nem férfiasak számomra)
Nincs veled semmi baj. Mond meg neki hogy nem jön be neked és ennyi. Ha nem akarod nem kell részletezni.
Amúgy miért nem kérdezted meg neten milyen magas??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!