Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináltok abban az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok abban az esetben, ha az, akivel randiztatok teljesen rátok telepszik messengeren?

Figyelt kérdés
Egy randink volt idáig, a folytatás mellett döntöttünk, de azóta lelőhetetlen messengeren. Minden egyes dolgot megír, hova megy, mit csinál éppen, főz, szerel akármi. Finoman írtam neki hogy nem annyira érek rá, de nem vette lapot és kezd halálra idegesíteni. Nem tudok mit válaszolni olyan üzenetekre, hogy most nem lesz itt, mert megy boltba, vagy elfelejtette bekapcsolni a rádiót szerelés közben.
2021. júl. 15. 20:40
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ja és ha nem válaszolok, megkérdi baj van-e.
2021. júl. 15. 20:41
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy sok és ez fullasztó, vegyen vissza. Ennyi.
2021. júl. 15. 20:43
 3/29 anonim ***** válasza:
49%

Mondd neki azt, hogy neked ez így túl gyors és túl sok. Mostanában nem érsz rá beszélgetni, majd jelentkezel.

Aztán nem jelentkezel.

2021. júl. 15. 20:43
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Jártam így, egy darabig tűrtem, aztán amikor nem válaszoltam 5-10 percen belül már jött a számonkérés, hogy miért nem reagálok, akkor döntöttem úgy, hogy elköszönök tőle, akkor jött a szokásos k.rvázás. :D Legjobb döntésem volt megszakítani vele a kapcsolatot.
2021. júl. 15. 20:44
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Omg, ez elég para. Nem tudom meddig bírnám egy ilyen mellett :D
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem annyira kellene vele finomkodni.
 7/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

Volt hasonló esetem az utóbbi időben nekem is. Meséltem neki a hobbijaimról, érdeklődési köreimről, leállított, hogy neki ez sok. Visszavettem a tempóból. Hetekkel később meg a képembe vágta, hogy igazán írhattam volna többet a dolgaimról, mert érdekelte volna. 😆

Na menjen az ilyen a toszomba, túl vagyunk már a kamaszkoron...

2021. júl. 15. 20:48
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

Jujj, én is ezt csináltam nemrég a 2. randi után. Ráadásul mikor nem írt vissza 1-2 órán belül, akkor megkérdeztem, hogy remélem nem azért, mert más nő van a dologban? 😆

Kezdtem rendesen az agyára menni, de aztán rámszólt, hogy legyen elég. Visszafogtam magam, aztán mégis minden rendben azóta. 😃

Szerintem szólj rá te is, normális ember megérti, hogy nem jó ez a nyomulás.

2021. júl. 15. 20:49
 9/29 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor csak simán megírom, hogy nekem ez az állandó kapcsolattartás sok.
2021. júl. 15. 20:50
 10/29 anonim ***** válasza:
51%
XD Semmit, rám nem tud senki se telepedni, mert akkor válaszolok, amikor éppen olyan kedvem van. Volt pár olyan csaj, akik így egy randi után mindenféle szarságot írtak nekem, egy darabig még válaszolgattam, aztán szép lassan meguntam így napi 1-2re csökkentettem a reagálások számát, de akkor is rögtön másodpercekkel később már írtak rá valamit, aztán én megint órák vagy napok múlva reagáltam, egy idő után megunták. Jól jött ki, mert kölcsönösen meguntuk egymást, először én untam meg,hogy túl hamar írnak, aztán ők, hogy én túl későn. XD
2021. júl. 15. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!