Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináltok abban az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok abban az esetben, ha az, akivel randiztatok teljesen rátok telepszik messengeren?

Figyelt kérdés
Egy randink volt idáig, a folytatás mellett döntöttünk, de azóta lelőhetetlen messengeren. Minden egyes dolgot megír, hova megy, mit csinál éppen, főz, szerel akármi. Finoman írtam neki hogy nem annyira érek rá, de nem vette lapot és kezd halálra idegesíteni. Nem tudok mit válaszolni olyan üzenetekre, hogy most nem lesz itt, mert megy boltba, vagy elfelejtette bekapcsolni a rádiót szerelés közben.
2021. júl. 15. 20:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
20. Jesszusom. Ezt biztos nem csak poénból küldte? Elhinni nehéz, hogy valaki ezt őszintén hallgatja.
2021. júl. 17. 12:40
 22/29 anonim ***** válasza:

#17 voltam

Köszi kèrdező :D

Azt hittem durvább , MC Hawer ilyesmi.

Bàr lehet bármi más műfaj , nem kéne az ilyesmit erőltetni

mèg szerintem

2021. júl. 17. 12:42
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem poén volt sajnos. :D
2021. júl. 17. 12:43
 24/29 A kérdező kommentje:

Kérdezte, hogy milyen zenét hallgatok. Küldtem neki ezt:

[link]

Erre ő: De jó hogy szereted az ilyen keményebb zenét, én is szeretem, és elküldte ezt a Dj Dekat. 😌😌

2021. júl. 17. 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:

17:

A mű , a Pre-Covid időket , idézi.

Illetve "vidéki" discok hangulatàt, mikor is Deka bagóèrt jàrta, a már-màr pangó szórakozóhelyeket

:D

2021. júl. 17. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik sem kemény ( szubjektív vélemény )

Inkább az lényeg hogy nem lehet párhuzamba rakni a kettőt

2021. júl. 17. 13:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Jó hogy dumalunk

De a GGben tetszik ez a 2000-es évek beli trance hangzàs

2021. júl. 17. 13:08
 28/29 A kérdező kommentje:

27 - nekem is az tetszik benne :)

Hat igen, azt hittem ő is hasonlót küld, nem ilyen igénytelen fost. Bocsánat.

2021. júl. 17. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Erre ő: De jó hogy szereted az ilyen keményebb zenét, én is szeretem, és elküldte ezt a Dj Dekat"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD meghalok

botfülű szegény

2021. júl. 17. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!