Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élőben próbálkozik de messenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben próbálkozik de messengeren alig ír?

Figyelt kérdés

Ismerem egy srácot, aki nagyon bejön. Már évek óta egy társaságba járunk a hobbink révén. Észrevettem, hogy esetleg érdekelhetem, mert többször jött oda próbálni beszélgetni velem. A probléma csak az, hogy egyszerűen lebénulok mellette. Annyira jó pasi, hogy úgy érzem, nem akarhat tőlem semmit, de a viselkedéséből az jön le, hogy mégis akarhat, próbál közeledni felém. Őszintén szólva, megértem, hogy most már ritkábban, mert kb megközelíthetetlen lehetek a szemében, hiszen barhanyszor odajött, én megkukultam mellette. Mikor kérdezett valamit, egyszavas válaszokat adtam, vagy még annyit sem , mert olyan zavarban voltam, nem tudtam mit mondjak. Pedig volt már, hogy bókolt is, nem is egyszer. Egy idő múlva megelégeltem, hogy élőben nem tudok vele beszélni, és ráírtam egy ürüggyel messengeren, de ott meg annyira nem volt beszédes, szóval csak pár mondatot váltottunk, pedig kétszer is bejátszottam ezt. Élőben kétféle viselkedési formája van velem szemben, az egyik, hogy a távolból is rám mosolyog, kedves velem, aranyosan köszön, mindig ad puszit, néha próbál beszélgetni is. A másik, mikor rám sem néz, a haverjaival foglalkozik meg a közös hobbinkkal. Nem igazán tudok kiigazodni rajta, alapvetően azt mondanám, szeretne tőlem valamit, de akkor messengeren miért nem próbált csevegni? Lehet, mégsem érdeklem annyira?

23/L

2021. jan. 4. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy minden csajjal ilyen?
2021. jan. 4. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi a szrnak irogasson ha ott vagy élöben? (Ráadásul az is csak kudarc a számára.)
2021. jan. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!