Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szellentés miatt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentés miatt szakítani?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hol kezdjem...annyira kínos volt az egész helyzet, de akkor sem gondolnám, hogy ez ok lenne arra, hogy szakítást kezdeményezzen velem...

Szóval a Margitszigetre beszéltünk meg egy délelőtt találkát...minden nagyszerűen ment, az egyik réten leültünk ebédelni egy hatalmas fa árnyékos takarásában, csodás volt.

Aztán menni készültünk, pakolás után felém nyújtotta a kezét, hogy majd felsegít a földön való ülésből...ekkor, mikor épp felállni szándékoztam egy nagyot szellentettem és vissza estem a talajra...én elnevettem magam, de neki elvörösödött az arca és utána egész úton nem szólt hozzám egy szót sem...majd másnap telefonon közölte, hogy traumatikus volt számára az egész szituáció, a szellentésemtől majdnem beteg lett, megaláztam őt mindenki előtt...nők nem pukiznak ilyen módon...és ennyi

Egy kicsit elvette az önbizalmamat az egész dolog 😞

2021. júl. 26. 18:53
1 2 3 4 5
 31/41 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
31: Aki gyökér, az topmodellel szemben is gyökér marad. Kész.
2021. júl. 26. 21:33
 32/41 anonim ***** válasza:
93%
Csak én gondolom azt a kérdező "lefingom holnap a sütijét" kommentje után, hogy ez egy hatalmas kamu kérdés?? :D
2021. júl. 26. 21:39
 33/41 anonim ***** válasza:
56%

Kamu a kérdés egyértelmű. Ez parasztvakítás! Minden normális ember a akpcsolata elején igyekszik visszatartani a szellentést, írtad is, hogy "jó nagyot szellentettél" vissza lehet azt úgy tartani, hogy kissebb legyen stb - + Ez a lefingom a süteményét egyértelmű, hogy kamu, ilyet épeszű ember nem mondd!

Ha netán mégsem kamu, akkor egy gázfelő vagy! Semmi baj azzal, hogy valaki szellent, de aki meg sem probalja egy kicsit sem a randin visszatartani, plane ha a kapcsolat elso fazisban jar, ott komoly problémák vannak. Amúgy gondoljatok mar bele valaszolók, ha nagyot fingik a csaj és ott van körülötte sok ember, akk tényleg kínos, Én sem járnék egy fingfelhővel, de kamu a kérdés..

A Gyengébbek kedvéért mégegyszer : Semmi baj azzal, ha valaki szellent, én is szoktam, belőlem sem az egér hordja ki, de rajtad azt érzem kérdező, hogy túlzásokba esel, büszke is vagy arra, hoyg Te fingottál, és szerinted ez vicces..Ebből arra lehet következtetnmi, hogy veled nem lehet semmilyen helyre elmenni, mert nekem nem nagyképűségből de eleggé drága autóm van , járok VIP rendezvényekre és azért ott gáz fingani plane egy csajnak... érted?! Dehogy erted.. szóval inkább a stilusoddal van a baj.

Le lehet pontozni nyugodtan! Nem érdekel! Ezt most tultoltad kérdező!

2021. júl. 26. 21:42
 34/41 anonim ***** válasza:
70%

34 Én nem így látom. Nem tudom, hogy kamu-e a kérdés, vagy nem, de ha nem az, nekem abszolút nem az jött le, amit te leírtál.

Nekem ez jött le a történetből: teljesen véletlenül eresztette ki magából. A helyzet kínosságán kezdett el nevetni. Szó sem volt róla, hogy ő meg sem próbálja visszatartani, vagy hogy ő mindenhol csak úgy kiengedi, és röhög is rajta. A kérdésben is írta, hogy ez számára nagyon kínos volt.

Ismétlem, nem tudom, hogy kamu-e a kérdés vagy nem. Nekem ez jött le belőle. :D

2021. júl. 26. 21:46
 35/41 A kérdező kommentje:

34-es, köszönöm!

Elképzelésem sincs, honnan vette az előző válaszoló a rájátszó szellentéses történetet, mert hogy én egy szóval nem írtam ilyenről, az is biztos 🙏😐

Tessék akkor újra elolvasni, amikor az ülésből próbáltam meg felállni a "segítségével" akkor jött a szellentés természetes módon...a helyzeten nevettem el magam...ennyi

2021. júl. 26. 22:09
 36/41 anonim ***** válasza:
57%
Öhm... szívesen? Én csak azt írtam, ami lejött nekem a sztoridból. :D
2021. júl. 26. 22:11
 37/41 A kérdező kommentje:
Jó munkát végeztél, derék ember lehetsz! 😎
2021. júl. 26. 22:16
 38/41 anonim ***** válasza:
4%

Az igazi #33 vagyok!

#36! Tedd már meg, hogy nem írogatsz a nevemben, még ha egyet értesz velem, akkor sem.

#34!

A Kérdező írta, hogy " ekkor, mikor épp felállni szándékoztam egy nagyot szellentettem és vissza estem a talajra "

Ha belegondolsz kamu! Miért hangsúlyozza ki, hogy nagyot szellentett?! Miért írja ilyen büszkén? Utána írja, hogy elnevette magát, na itt egyértelmű, hogy kamu. Egy ilyen után aki egy randin nagyot fingik, tuti, hogy nem neveti el magát. Ahogyna Te sem , Én sem de még a 36-os sem tenné. Gondolj már bele. Valami itt nem kerek. Vagy a kérdező téynleg ilyen hülye? :D Ha vaalki szellent nem neveti el magat... plane nem egy randin ugyan mar..

amúgy téynleg azt irtam, ami "nekem lejött a sztoridból" de le kellett, hogy pontozzalak 36-os! Ne Írkálj a nevemben köszi!

Kérdező! Onnan vettem, hogy túl lazán kezeled és elvicceled ezt a helyzetet. A szellentés önmagában nem gáz, egy természetes emberi dolog, de az, ahogy Te ezt kezeled, kezelted az angyon nem hiteles és kamu szagot erzek!

2021. júl. 27. 00:09
 39/41 anonim ***** válasza:
77%
Nem írtam a nevedben. A kérdező a 34-esnek, azaz nekem válaszolt, én pedig erre válaszoltam.
2021. júl. 27. 00:13
 40/41 anonim ***** válasza:
53%
Írjál majd kérdező, hogy mi lett azóta, hogy sikerült e sütire fingás :)
2021. júl. 27. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!