Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szellentés miatt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentés miatt szakítani?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hol kezdjem...annyira kínos volt az egész helyzet, de akkor sem gondolnám, hogy ez ok lenne arra, hogy szakítást kezdeményezzen velem...

Szóval a Margitszigetre beszéltünk meg egy délelőtt találkát...minden nagyszerűen ment, az egyik réten leültünk ebédelni egy hatalmas fa árnyékos takarásában, csodás volt.

Aztán menni készültünk, pakolás után felém nyújtotta a kezét, hogy majd felsegít a földön való ülésből...ekkor, mikor épp felállni szándékoztam egy nagyot szellentettem és vissza estem a talajra...én elnevettem magam, de neki elvörösödött az arca és utána egész úton nem szólt hozzám egy szót sem...majd másnap telefonon közölte, hogy traumatikus volt számára az egész szituáció, a szellentésemtől majdnem beteg lett, megaláztam őt mindenki előtt...nők nem pukiznak ilyen módon...és ennyi

Egy kicsit elvette az önbizalmamat az egész dolog 😞

2021. júl. 26. 18:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Az...csak fáj az embernek...amikor azt hiszi, megtalálta a társát..aztán egy ilyen történik 😐

Férfiak többsége akkor ugye tudja, hogy egy nő is szellent?

2021. júl. 26. 19:15
 12/41 A kérdező kommentje:
Holnap személyesen elrendezzük a dolgot és kapni majd valamit, amire emlékzeni fog egy darabig!
2021. júl. 26. 19:16
 13/41 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
Megnyugtatlak: A férfiak nagy része tisztában van vele. :))) Tudom, hogy sz*r, de jobb hogy most derült ki, hogy párkapcsolatra alkalmatlan. Meg fogod találni az igazit, ne aggódj! Olyat, aki nem ilyen prűd nyomi. :)))
2021. júl. 26. 19:19
 14/41 anonim ***** válasza:
37%
Az a baj hogy a szellentést jobb vissza tartani (megpróbálni) legalább addig amíg jobban megismer vagy szeretni kezd.... sajnos ez nagyon kedv ölő a férfiak számára az elején.. mert azt hiszi mi rózsa illatút szarunk. Én nekem 3 éve van férjem és azóta is csak a fürdőben szellentek megpróbálom nem az orra előtt elintézni még véletlen sem jön ki. Tudod természetes dolog , de számukra lohasztó az elején.
2021. júl. 26. 19:27
 15/41 anonim ***** válasza:
78%

#15 gratulálok, nagyon jó kapcsolat lehet!

Izzadni se mersz szex közben remélem, hiszen az sem éppen virágillatú.

Az ilyen nyomorék "férfiaktól" mentsen meg az isten...

2021. júl. 26. 19:31
 16/41 anonim ***** válasza:
93%

Inkább örülj neki, hogy nem lett tartós a kapcsolat. Most gondolj bele, hogy összeházasodsz egy olyan emberrel, aki pukitilalmat vezet be. :D

Mennyi ideje jártatok?

2021. júl. 26. 19:36
 17/41 A kérdező kommentje:

4 hónapja...hát igen 😐

Holnap lesz egy beszélgetésünk egy kis teraszos kávézóban...majd megkapja...lefogom pukizni a süteményét és ott fogom hagyni faképnél!

2021. júl. 26. 19:40
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
Élet velejárója mint a punci puki vagy a cumizas közbeni cuppanás. Ilyen embertől mentsen meg az Isten. Nem veszítettél semmit csak nyertél!
2021. júl. 26. 19:42
 19/41 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
18: LOL!
2021. júl. 26. 19:43
 20/41 anonim ***** válasza:
90%
18 Ez aztán bosszú a javából... :D Feldobtad ezzel a napomat. Remélem, az övét is fel fogod. :D 17 voltam.
2021. júl. 26. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!