Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellentés miatt szakítani?
Nem is tudom, hol kezdjem...annyira kínos volt az egész helyzet, de akkor sem gondolnám, hogy ez ok lenne arra, hogy szakítást kezdeményezzen velem...
Szóval a Margitszigetre beszéltünk meg egy délelőtt találkát...minden nagyszerűen ment, az egyik réten leültünk ebédelni egy hatalmas fa árnyékos takarásában, csodás volt.
Aztán menni készültünk, pakolás után felém nyújtotta a kezét, hogy majd felsegít a földön való ülésből...ekkor, mikor épp felállni szándékoztam egy nagyot szellentettem és vissza estem a talajra...én elnevettem magam, de neki elvörösödött az arca és utána egész úton nem szólt hozzám egy szót sem...majd másnap telefonon közölte, hogy traumatikus volt számára az egész szituáció, a szellentésemtől majdnem beteg lett, megaláztam őt mindenki előtt...nők nem pukiznak ilyen módon...és ennyi
Egy kicsit elvette az önbizalmamat az egész dolog 😞
Ez ne szegje kedved. Bárkivel előfordul.
A pasi meg nyápic, ha egy ilyet traumakent el meg.
"nők nem pukiznak ilyen módon"
Ha egy pasi ilyeneket mond/képzel, az valószínű elmebeteg, vagy megrekedt a felnőtté válási folyamatban valami kisgyerek szinten. Vagy örökre szingli marad, vagy látens homokos, nem tudom, de tutira valami nem stimmel vele. örülj neki, hogy többet nem kell vele találkoznod.
Pasi hisztizett be?
Milyen vilàgot èlünk?
Van aki háború , betegség , veszteség miatt poszt traumás, a pàrod meg bèlgàz miatt.
Igazi ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!