Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon unalmas első randinak?
Séta a város szép részén, ahol útközben ismerek randira alkalmas éttermet és bárokat. Ha jól alakul, akkor egy rövidebb-hosszabb séta után meghívnám valamire, miközben/utána megnéznék a naplementét a tó mellett.
Ez nagyon unalmas lenne első találkozásra?
Mert az alternatívák nem arról szóltak, hogy ezen program helyett üljük-e fel a repülőre és menjünk el síelni (emlékeztek még erre a kommentelőre?).
A lehetőségek inkább helyszínre/időpontra vonatkoztak, meg olyanokra, hogy inni üljünk-e be, vagy sütizni akar-e. De maga a program ugyanaz. Nevezzetek fantáziátlannak, de ezen kívül mást nem tudok elképzelni első találkára. Elvégre ennek rólunk kellene szólnia, nem a programról. Még nem is láttuk egymást, és alig beszélünk pár napja.
Én első randin valami háttérsegítségként szívesen vennék egy bowlingozást vagy valami hasonlót.
Mert van mikor jól jön valami téma-segítség ahhoz, hogy elinduljon a beszélgetés, oldódjon a hangulat.
Én amúgy sem szeretem a meghallgatásszerű ismerkedéseket.
Inkább ahol csak együtt töltjük az időt, és abból kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e vagy sem.
A részletek meg jöhetnek az után ha már látjuk, hogy jól tudjuk tölteni az időt. Vagy közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!