Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon unalmas első randinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon unalmas első randinak?

Figyelt kérdés

Séta a város szép részén, ahol útközben ismerek randira alkalmas éttermet és bárokat. Ha jól alakul, akkor egy rövidebb-hosszabb séta után meghívnám valamire, miközben/utána megnéznék a naplementét a tó mellett.

Ez nagyon unalmas lenne első találkozásra?

2021. júl. 26. 18:03
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#19: remélem nem veled megyek a randira véletlenül, elég szar helyzetből indulnék :'D
2021. júl. 26. 20:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Az tenyleg kellemetlen lenne ha nem tetszik a srac, de az asztalon kell hagynia miattunk egy tizest huszast.. mert 2 deka sultkrumpli ott annyiba kerul..
2021. júl. 26. 21:06
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
#18: Akkor üljetek ki a Lánchíd alá a nyugágyakba. Nem tudom mi a hely neve, tudtok inni valamit, bámulni a Dunát, beszélgetni, de mégsem olyan szigorú, hogy szemben ültök egymással, mint egy interjún.
2021. júl. 26. 21:36
 24/33 anonim ***** válasza:
48%

"remélem nem veled megyek a randira véletlenül"

Biztos nem, én nem az vagyok, akit visznek, hanem az, akivel megbeszélik, mit csináljunk.

2021. júl. 26. 21:38
 25/33 A kérdező kommentje:
Ne gondoljatok itt michelin csillagos helyre. Nem a város, hanem annak a környéknek az egyik legdrágább helye, ahol szép sétálni is. Azért amiatt remélem senki nem fog sajnálni, mert 500 ft helyett 1500-at fizetek valami üdítőért. Mondhatjátok rám, hogy szórom a pénzt, de én vállalom azt, hogy kifizetek mindent még akkor is, ha látom, hogy nem lesz folytatás. Ha nem így állnék hozzá, akkor el sem hívtam volna. Rosszul érezném magam másképp.
2021. júl. 26. 21:41
 26/33 A kérdező kommentje:

"Biztos nem, én nem az vagyok, akit visznek, hanem az, akivel megbeszélik, mit csináljunk"

Nagyon rossz véleménnyel lehetsz rólam. Miből gondolod, hogy mi nem beszéltük meg mit csináljunk? Felajánlottam több alternatívát, több helyet, több tevékenységet a lánynak, semmit nem erőszakolok én senkire.

2021. júl. 26. 21:42
 27/33 A kérdező kommentje:
#23: nem Budapest
2021. júl. 26. 21:57
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
25 Ez így korrekt,illedelmes. Nincs ezzel semmi gond.
2021. júl. 26. 22:19
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne haragudj. Gondoltam, azért tanakodsz ezen, mert pont a lánnyal nem mered megbeszélni, hogy ketten hova menjetek.
2021. júl. 26. 22:24
 30/33 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha megbeszélted a lánnyal, hogy ez lesz a program, hiszen ugye alternatívákat is kínáltál, kiválasztottátok ezt, akkor mi a fenének kell még külön megkérdezni itt is? :D

Pénzen nem lehet tököket venni úgy látszik.

2021. júl. 26. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!