Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon unalmas első randinak?
Séta a város szép részén, ahol útközben ismerek randira alkalmas éttermet és bárokat. Ha jól alakul, akkor egy rövidebb-hosszabb séta után meghívnám valamire, miközben/utána megnéznék a naplementét a tó mellett.
Ez nagyon unalmas lenne első találkozásra?
"remélem nem veled megyek a randira véletlenül"
Biztos nem, én nem az vagyok, akit visznek, hanem az, akivel megbeszélik, mit csináljunk.
"Biztos nem, én nem az vagyok, akit visznek, hanem az, akivel megbeszélik, mit csináljunk"
Nagyon rossz véleménnyel lehetsz rólam. Miből gondolod, hogy mi nem beszéltük meg mit csináljunk? Felajánlottam több alternatívát, több helyet, több tevékenységet a lánynak, semmit nem erőszakolok én senkire.
Kérdező!
Ha megbeszélted a lánnyal, hogy ez lesz a program, hiszen ugye alternatívákat is kínáltál, kiválasztottátok ezt, akkor mi a fenének kell még külön megkérdezni itt is? :D
Pénzen nem lehet tököket venni úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!