Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon unalmas első randinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon unalmas első randinak?

Figyelt kérdés

Séta a város szép részén, ahol útközben ismerek randira alkalmas éttermet és bárokat. Ha jól alakul, akkor egy rövidebb-hosszabb séta után meghívnám valamire, miközben/utána megnéznék a naplementét a tó mellett.

Ez nagyon unalmas lenne első találkozásra?

2021. júl. 26. 18:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz. Csak szerintem az nem a legjobb ötlet,hogy a kánikulában hosszan sétáltatod,aztán majd ha megérdemli esetleg kap egy üdítőt. Inkább fordítva kéne. Üljetek be egy üdítőre,aztán sétáltok. Séta közben ha jól érzitek magatokat még mást is kitalálhattok.
2021. júl. 26. 18:28
 12/33 A kérdező kommentje:

"Hosszan sétáltatod"

Egy 10-15 percre gondoltam :)

2021. júl. 26. 18:31
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem akarom szegényt egyből magam mellé szögezni egy asztalnál
2021. júl. 26. 18:31
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó,te írtad a hosszabb sétát,nem én. De sétáljatok csak addig,míg az üccsis helyre értek,utána a séta. Én nő vagyok,szerintem ez hülyeség,hogy "nem akarod odaszögezni az asztalhoz". Alapból ha ültök jobban lehet beszélgetni. Nem akarlak megsérteni,csak kb úgy jön le,mintha sajnálnál tőle látlanban egy pohár vizet a kánikulában. Nem tudomáshogy értelmezni azt,hogy ha jól alakul a séta csak akkor hívod meg valamire. 10 perc alatt úgy sem derül ki semmi érdemleges. Ugye ameddig sétálnátok,elvileg.
2021. júl. 26. 18:36
 15/33 anonim ***** válasza:
28%

Én értem az èrveid, de pl ha te is ranèzel a sràcra , akkor egyből tudod , hogy merre-meddig , nem?

Nem ezen fog múlni a siker

2021. júl. 26. 18:50
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem sajnálom tőle még a drága vacsorát sem, szerencsére nem állok rosszul. Így is a város legdrágább helyeit néztem ki. Csak sok lány feszélyezve érzi magát, ha például 5 perc után bevinném egy étterembe, ahol egymást nézzük jó sokáig, ha tetszik a másik, ha nem. Egy ital nyilván nem ilyen :)

2021. júl. 26. 18:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas nem lenne, bár nekem a naplemente nézés idegenekkel kicsit feszengős, az kapcsolatban, szerelemben romantikus. Az meg, hogy a legdrágább helyeket nézted ki... hát végig azon görcsölnék, hogy ki tudnám-e fizetni a részem. Minél drágább cuccokkal akar lenyűgözni, annál kevesebb általában a belső érték.
2021. júl. 26. 19:59
 18/33 A kérdező kommentje:

"naplemente nézés idegenekkel kicsit feszengős"

Az nem a program, csak egy mellékes dolog, azért remélem nem lesz feszült :(

"Minél drágább cuccokkal akar lenyűgözni, annál kevesebb általában a belső érték."

Nem erről van szó. Csak én ezekre a helyekre járok, ismerem, kifizetem mindkettőnk részét, és szeretném a legjobb lehetőséget.

2021. júl. 26. 20:06
 19/33 anonim ***** válasza:
32%
Igen, csak első randin nem mindenki szereti, ha fizetnek helyette. Lehet, hogy nem jössz be, és akkor inkább fizetné a részét, hogy ne támadd le, hogy jár neked valami. Na meg ha megtudnám, hogy valakinek a szokása a drága hely, azt offolnám, mert megint csak, nekem nincs ilyenre pénzem állandóan.
2021. júl. 26. 20:09
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom, ismered a csajt, olyat választottál, aki eljátssza, hogy nyúl a tárcája után, de úgy, hogy lásd, és majd legyints egyet nagyvonalúan. Nem lesz semmi gáz.
2021. júl. 26. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!