Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinak jó ötlet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak jó ötlet, ha kocsmába megyünk és berúgunk?

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha alkoholisták vagytok akkor igen. Ha az IQ-szint a 0-hoz konvergál akkor is. Minden más esetben nem.
2020. máj. 29. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Azért ne legyen totális az elhajlás, de nem rossz ötlet, sok dolog hamarabb kiderül, ha kicsit oldódnak a gátlások. Mi is elmentünk anno egy bulihelyre az elején, össze is rázódtunk hamarabb és segítette a másik alaposabb megismerését.
2020. máj. 29. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én első randira legtöbbször valamilyen csendes, igényes beülős helyre viszem a nőket (pub, bár, kocsma, kávézó, hívd ahogy akarod), ahol meg lehet inni mondjuk egy 2-3-4 órás beszélgetés alatt 1-2 pohár bort.

A nők 80-90%-a benne van a dologban. A maradék 10-20% nem iszik alkoholt, velük akkor üdítőzünk inkább vagy ilyesmi. De szerintem az első randinak a beszélgetésről kell szólnia (ülés vagy séta mellett), erre tökéletes egy ilyen beülős hely, ahol valami csendes sarkot tudtok találni.

2020. máj. 29. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Igen, minden álmom egy kocsma, és mattrészegre inni magam :)

Atyaég!

2020. máj. 29. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3-mas jól írja, így kell azt csinálni, igényesnek kell lenni. Ha már a jó borok és a szép nők hazája vagyunk.
2020. máj. 29. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már így hát olyan rossz élmény volt mint ahogyan hangzik. Mentsegemre szoljon hogy fiatal voltam
2020. máj. 29. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És a végén csók helyett majd egyszerre hánytok. Olyan romantikus. 🥰
2020. máj. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!