Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet ez (nem első) randinak?
A kérdés elméleti, mivel a közeljövőben nem kerül sor ilyesmire.
Arra gondoltam, hogy a körülbelül harmadik-negyedik randin elmehetnénk a környékre ahol felnőttem, feltéve, ha az adott randi a tavaszi-nyári vagy kora őszi időszakra esik (de az eső nem...) Végül is sok jó téma kerülhet elő, és jobban megismerhetne így, több dolgot tudna meg rólam.
Aztán egy kis séta a folyóparton, kis "enyelgés" a folyóparti padon (ne valami szottyos, romák által leamortiált, "csöves-ágy" padot képzeljetek el, hanem egy normálisat), aztán után beülhetnénk a "Cukiba" (ez a cukrászda hivatalos neve) enni valami fagyit vagy süteményt.
Én is szívesen elmennék így, az ő fiatalkori vagy gyerekkori környékére és hallgatnám meg a történeteit, emlékeit, anekdotáit.
Ez így vajon szörnyű vagy egész jó ötlet?
Gondoltam mindjárt, hogy rossz ötlet...
De hogy érted azt, hogy "nem tudnád elvinni"?
És mit tartasz jó ötletnek? Kérlek-kérlek, ne ezek közül valamelyiket:
Étterem
Állatkert
Mozi
Az első aránytalanul drága, a másodikat én unalmasnak tartom, moziban pedig nem lehet beszélgetni.
Nekem tetszene. Ha érdekel valaki, akkor minden érdekel, ami vele kapcsolatos, az is, hogy hol nőtt fel, hol töltötte a gyerekkorát.
Talán nem véletlen, hogy a volt férjem szülőházát is láttam, és a mostani barátommal is jártam azon a környéken, ahol felnőtt.
Hmmm, akkor mégsem reménytelen ötlet :)
Azt hittem ez egy újabb "életszerűtlen ötlet" lett részemről.
De örülök, hogy nem.
Fura és érdekes ötlet. Szerintem előre kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá.
A séta+cuki remek ötlet.
Nekünk volt már ilyen randink. Tetszett.
Párom erdélyi. Egy éve voltunk együtt akkor. Folyton mesélte a gyerekkori történeteit. Aztán elmentünk abba a városba, ahol felnőtt. (Nem élnek a szülei, ezért nem hozzájuk.)
Megszálltunk egy motelban, bejáruk az egész várost.
Voltunk.a régi házuk előtt. Elmesélte, meddig ért le a futó szőnyeg, ha kirakták az erkélyre. Megmutatta a porolót, amin csünggtek. Az iskoláját, a régi cukrázdát (az már bezárt) miközben baktattunk felfelé a domb oldalon, elmesélte, hogyan fagyott be az egész télen. Korival mentek le rajta. Mutatta hova jártak gombázni. Vettünk virágot, voltunk a szülei sírjánál is.
Visszafelé is ment a sztorizgatás, néha én is hozzá fűztem hasonlót a mi gyerekkorunkból.
A motelba érve, megvacsiztunk az étterem részében és az éjszaka is jól sikerült. ;)
Nekem tetszett. Szerintem ha valakit érdekelsz, akkor annak tetszeni fog egy ilyen randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!