Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mire gondoltok, ha egy férfinek első randinál az is fontos, hogy legyen ingyenes parkolási lehetőség?
Lehet nőként én vagyok rosszul bekötve de engem ez nem zavar. Max annyi hogy ha csak arrébb lehet akkor ne cirkuszoljon ha 10 perccel többet kell sétálni.
Rendszeresen közlekedem autóval és sokszor 4-5-6 órákra teszem le az autót. Ha most rendszeresrn kikéne fizetnem ilyen sok penzt parkolásra, a hajam is kitépném. Bődületesen drága (legalábbis ahol én lakok) és sajnálom rá a pénzt. Ezért inkább megállok arrébb és sétálok 10 perccrl többet, ha ráérek. Nyilván nem akkor ha pl fél-1 órára kell, valami ügyintézés miatt, de amikor a szabadidőmet töltöm, az jóvál hosszabb időtartam és nem szívesen dobnék ki heti többezer ft-ot parkolásra.
Elvileg ilyen nem kerül kibeszélésre az első randin, ha valaki jó benyomást akar tenni. Hanem úgy próbálja irányítani szervezi a találkát, hogy ez ne legyen gond.
Én lány vagyok és sok randinál bizony sokba kerül...van h valami 500 ft volt egy óra parkolás... Ugyhogy megértem a helyzetet, de kisstílűnek hat ezt felhozni..
4 óra X 500 Ft. = napi 2.000 Ft.
5 nap X 2.000 Ft. = heti 10.000 Ft.
10.000 Ft. X 4 = havonta 40.000 Ft. = 2 tele tankolás ára. = 1 havi teljes üzemanyagköltség.
Nagyon nem mindegy kell a parkolásért fizetni vagy nem.
9.-nek.
Akinek nem telik rá, az sem autót, sem nőt nem bír fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!