Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szociális médiának köszönhetően egyre több fizikailag nem vonzó magányos férfi van?
A nők többségének a selfieknek és retusált képeknek köszönhetően megnövekedett önbizalmuk és elvárásaik lettek. A szociális médiának köszönhetően az alapból szinte mindent jelentő külső lassan valóban mindent jelentővé vált hiszen azon van a fókusz, hogy mindenki tökéletességben tündököljön.
Ennek a folyamatnak pedig az lett az eredménye, hogy megnövekedett önértékelésű és önképű nők mind a legjobb kinézettel rendelkező pasasokra hajtanak, amit meg is tehetnek könnyen, hiszen az interneten könnyen kifejezhetik érdeklődésüket az ilyen pasik iránt, hiszen már a távolság sem gond és a nő is inkább utazik néhány várossal odébb ha a pasi helyes mint egy helybéli közepessel foglalkozzon. Anno a nők többsége azért helyben keresgélt és így a pasik többségének került barátnő.
Ugyanakkor nincs meg a stigma sem az online térben amiért a nő kezdeményez ezeknél a jóképű pasiknál, kisebb eséllyel derülnek ki a részletek mint anno amikor élőben ment az ismerkedés.
Ez az állapot oda vezetett, hogy nők terén túlkínálat lett és pasik terén túlkereslet mivel a nők többsége a pasik kis hányadára pályázik és gyakran hajlandók inkább kivárni a végletekig, hogy hátha összejön a helyes pasi és már a 30-as éveik közepén-végén járnak mire “‘megalkudnak” és reálisabban állnak az ismerkedéshez. De ez azzal jár, hogy a nem vonzó férfiaknak a fiatal koruk zömében kevés intimitásban, szerelmi viszonyban és szexben van részük, hiszen az összes szexet ezen szerencsés csoportja a férfiaknak kapja meg fiatal korban.
Elég reálisan látom a dolgokat vagy tévedésben vagyok?
31
Aham. És ez a Brad Pitt recept?
33
Kösz, hogy igazolod, hogy a nők a szociális médiának hála külső-soviniszták lettek és csak a jóképűekkel állnak le és bármilyen pozitív személyiséget beléjük látnak ha elég jóképüek
"jóképűekkel állnak le és bármilyen pozitív személyiséget beléjük látnak ha elég jóképüek"
Az én barátom egy kedves, aranyos tünemény, amellett, hogy jóképű is.Látod ilyen is van :/ Nem kell a magadfajta csúnya kettyósokkal leállni.
35
Persze, hogy van. De attól még igaz amit írtam, hogy ha nem lenne nagyszerű ember valószínűleg akkor is széttennéd a lábad neki.
37
Én is az vagyok de mégsem kellenék. Ez van.
39
Irónikus, szarkasztikus megjegyzés volt, istenem. Nincs egy pici humorérzék? Nyilván a szociális média hatással van az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!