Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze ezzel a lánnyal ha fizikailag nem találkozok vele? Mármint nem találom? 22/f
Oké tudom hogy elsőre hülyén hangzik, de mégis hogyan ismerkedjek meg egy olyan lánnyal akivel nem találkozok és nem látom soha? Pár hete láttam kétszer ezt a lányt és azóta nem megy ki a fejemből, ő is nézett engem, nagyon szép. Azóta megtudtam ki ő, tudom hogy nincs barátja és láttam hogy nagyjából azokra a helyere szokott járni ahova én is de mégsem találkozok vele soha. Olyan elképesztően irritáló ez, facebookon nem akarok ráírni az olyan semmilyen meg gáz, szerintem legalábbis. Én nem a netes ismerkedés híve vagyok egyáltalán, meg szerintem sokan írnak rá egyébként is mert tényleg elég szép lány sokan ismerik.
Most ilyenkor mi van? Megállt a tudomány, csak várok hátha egyszer meglátom egy alkalmas pillanatban. Úgy vagyok vele, hogy ha együtt kell lennünk úgyis találkozunk de azért én nem akarok várni örökké a sült galambra. Ti mit tennétek a helyemben? Komolyan kérdezem.
Szerintem is csináld,amit az #1 válaszoló írt.. továbbra is járj azokra a helyekre, ahova ő, és reménykedj hogy találkoztok.. előbb utóbb biztos össze futtok :)
amúgy szerintem az még jó lehet, ha kinézed a facebookjáról, hogy lesz-e olyan esemény a közeljövőben, amin részt vesz, és te is elmész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!