Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy szinte fizikailag fáj valakinek a hiánya? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Pár napja felbukkant az életemben egy kedves régi ismerős (pont akkor, amikor még nagyon sírtam az exem után, kb. 1 hete szakítottunk). A sráccal már régebben is ismerkedtem, és többször jelentkezett amíg megvolt a barátom, de sosem érdekelt eléggé. Most kb. 2 napja együtt töltöttünk egy romantikus estét, és totálisan meg vagyok őrülve érte, szabályosan fáj, hogy nincs velem. Közben persze ezer dolgom lenne, de csak rá tudok gondolni, így nem haladok semmivel, hogyan lehetne ezeket a gondolatokat félrerakni későbbre? L/27 F/30
2016. máj. 12. 18:42
 1/9 90-ben született F.. ***** válasza:

Azt hinné az ember, hogy 27 évesen nem kislányokkal lesz dolga az embernek, hanem nőkkel.

Ezt a kérdést inkább a tini kategóriába kellene feltenned, ott sok együttérzőt találnál.

Na de hogy választ is kapj.

Nem hiába mondják azt az emberek, hogy 'összetörték a szívét'. Vannak (koránt sem mindenki) olyan emberek, akiknél a lelki érzelmek fizikai betegségeket produkálnak. Például sok idős párnál, ha elhalálozik az egyik, akkor a másik gyakran szívrohamban/szívbetegségben követi nagyon hamar.

Rád inkább tényleg csak azt mondanám, hogy a lelked még tini és/vagy tényleg őrült vagy.

2016. máj. 12. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, éreztem. Kb. semmit nem tudsz tenni ellene, azon kívül, hogy uralkodsz magadon, és tudatosan az "ezer dolgoddal" foglalkozol. Erőszakold meg magad, tudom, h nehéz, de nem lehetetlen. ;)

Amúgy meg sok boldogságot! :)

2016. máj. 12. 18:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azt gondolod, hogy nem normális ilyen mértékű fellángolás?
2016. máj. 12. 18:53
 4/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Èreztük,(vagy legalàbbis én), de szerintem Te most kicsit össze vagy zavarodva ès kényszerìteni kellene magadat az elvégzendő dolgaidra.
2016. máj. 12. 18:55
 5/9 90-ben született F.. ***** válasza:
A lángolással nincs probléma, viszont hogy te ezt már fizikai kivetülésnek (nálad fájdalomnak) érzed, az már túlzás.
2016. máj. 12. 19:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Pontosítanék a megfogalmazáson: az fáj, hogy vissza kell fognom magam, és nem mondhatom el neki, és ki sem mutathatom, és hogy így nem lehetünk együtt sem.

De lehet, hogy csak az exem tett tönkre, mert bántalmazott (emiatt lett vége), és ilyen lelki sérült módjára azonnal belezúgtam az első emberbe, aki kedves volt velem.

2016. máj. 12. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólásod szerintem leírta a lényeget.

Én úgy gondolom, várj egy.két hetet, akkor elmúlik az az erős hiány, és már nem fog "fájni".

Akkor pedig mérlegelj, hogy akarod-e azt a pasit, vagy csak fellángolás volt.

De amúgy miért is nem lehetnél vele?

2016. máj. 12. 21:02
 8/9 anonim válasza:

90-ben született F.. Te valamiféle pszichoanalitikus vagy? Jártas vagy a témában? Van tanulmányod az állításodról? Akkor kérlek vezesd fel!

De hogy a kérdésre válaszoljak, ne higgy ezeknek a jött menteknek, de nekem se kell, csak ismerős a helyzet. Van ilyen igen, én is tapasztaltam és nem tiniként! És őrült sem vagyok! Magas intelligencia és érzelmi szinttel rendelkezem, csak nem bírom a gyökereket mikor okoskodnak és hülyeségeket írnak.

Az lehet az oka, hogy bálványozod őt, mindenek felé emeled, ami nem helyes. Az érzéseid nem te vagy! Lehet több időt kellene vele tölteni és megismerni, valóban az e akinek hiszed! Próbáld uralni az érzelmeidet kicsit és elemezd mi miért jön elő és akár vesd papírra!

"ha ő nincs veled és egyedül vagy, akkor önmagaddal vagy, és az egó számára ez nehezen értelmezhető, hiszen az egónak folyton kifelé, a külvilágon van a figyelme a megszerzendő dolgok és a veszélyek miatt. Nagyon ügyesen kerül ki minden szituációt és feladatot, amikor önmagaddal kellene szembesülnie. Inkább figyel és okol másokat és körülményeket.Amikor tehát a hiányt éled és szenvedsz a falat kaparva, akkor a fejedben létezel épp, és az egós személyiséged megszerző-programját éled, csak épp kudarc-szerűen, hisz épp nincs veled, akit megszereztél... :)A hiány FÁJ, és ez logikus. Ha nem lenne kellemetlen, nem indulna az ember, hogy megszerezze, ami enyhítheti. Ez nem hibás egós működés. A "hiba" az, ha ezt nem vesszük észre és nem tudatosodítjuk a működést!. "

Sok sikert

2017. febr. 27. 02:08
 9/9 anonim válasza:

rrrrrreennnnn szerintem nem össze van zavarodva, hanem valami történt vele amire a lelke mélyén vágyott és kizökkentette a megszokott világából!

Ha rám hallgatsz, nem kényszeríted magad semmire, hanem egy kicsit foglalkozol a lelki egészségeddel. Meditálj kicsit és zárd ki a külső zajokat és figyelj magadra és a légzésedre! - nem véletlenül meditál minden harcművész, vagy harcos naponta, mert így kitisztítja gondolatait és a lényegre tud összpontosítani -

Természetesen amit meg kell tenni meg kell tenni, de akkor előtte egy kis meditáció és utána jöhetnek a feladatok. De a kényszerítés jót sose szül, ne hallgass ostoba kommentekre.

2017. febr. 27. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!