Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők ti randiztatok már vagy voltatok párja olyan férfinak aki fizikailag nagyon erős volt? Hogy hatott ez rátok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy izgatott e titeket a tudat, hogy egy fizikailag a legtöbb ember fölé kerekedő férfival vagytok aki meg tudna védeni titeket pusztán az erejét használva?
Nem egy felfújt keménykedő security típusú emberre gondolok, hanem akiről tényleg tudtátok vagy kiderült róla, hogy komolyan el tudna intézni valakit ha akarná.
2017. jan. 14. 19:31
1/9 anonim válasza:
Igen, most egy ilyennel járok. Krav maga. Hát, kellemes gondolat, annyi had ad némi biztonságérzetet éjszaka, de idegesítő is, amikor játékból birkózunk, abszolúte 0 az esélyem, és mindig bedühödök.
2/9 anonim válasza:
Ja meg a zsidók anyagilag is ott vannak a szeren.
3/9 anonim válasza:
Nálam nem nagy cucc erősebbnek lenni, ez része nem izgat, az meg, hogy lenyomna-e másokat... szintén nem. Egy normális ember nem testi agresszióval, verekedéssel érvényesíti az akaratát, vagy bizonyítja az igazát - az ilyen hozzáállás számomra kifejezetten ellenszenves.
4/9 anonim válasza:
Osztom a 3-as véleményét, a férfiben soha nem egy "házőrző pitbullt" kerestem, nem is szimpatikus ez a típus.
5/9 anonim válasza:
Az én párom kempozik és hetente 4 napot edz, 96kg-os versenysúllyal tartja magát. Aluljárótól kezdve bárhol szívesen átmegyek vele pesten,a leggázabb környékeken is,teljes biztonságérzettel.
6/9 anonim válasza:
azt ertem hogy kampo, de kocsival hogy a fenebe mentek le az aluljaroba ???
7/9 anonim válasza:
Nem volt szó autóról, gyalog.. séta közben
8/9 anonim válasza:
ja jo, soha nem gondoltam hogy setalni egyesek aluljaroba mennek. romantikus hugyszag
9/9 anonim válasza:
Volt már ilyen és nekem most is jólesne egy ilyen férfi
L;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!