Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze jönnétek egy olyan 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek egy olyan 20 éves lánnyal akinek van egy 2 éves lánya?

Figyelt kérdés

Még csak 3 napja ismerkedünk egymással. A 2. napon találkoztunk és le is feküdtünk egymással. Tetszik is, meg nem is, illetve nem érzek még iránta semmit. Én kezdeményeztem a sexet és jó is volt. Főleg azért történt meg, mert jók voltak a körülmények és alkoholt is ittunk. A kislányt még nem láttam.

Miután megtörténtek a dolgok, olyan jeleket veszek észre, amit által arra következtetek, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne. Mit csináljak? Nagyon hirtelen jött ez a dolog.

Én egy kedves, figyelmes, gondoskodó személy vagyok. Nem akarom kihasználni. De kizárni sem akarom a lehetőséget, mert lehet, hogy megszeretem őt. Még iskolás vagyok és szerintem kicsit nagy lépés nekem az, hogy egy gyerekkel foglalkozzak.

Arra gondoltam, hogy visszébb veszek a tempóbol, hátha az idő eldönti helyettem, hogy mi lesz.

22/F

2021. júl. 16. 23:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted mit árul el egy nőről, ha már 20 évesen szingli anyuka? Megsúgom neked, hogy semmi jót.
2021. júl. 17. 09:05
 22/28 anonim ***** válasza:
58%

22 évesen még találsz gyerekek nélküli, független lányokat is, de ha neked szimpatikus ő, akkor nem feltétlenül kell kizáró oknak lennie, hogy 20 évesen gyereke van és egyedülálló, nem ismerjük a hátteret, de lehet, hogy ez egy hiba után mégis egy felelősségteljes döntés következménye. Én is tanulok és nem gondolom, hogy készen állnék az anyaságra, de ha 17-18 éves koromba ilyen helyzetbe kerültem volna, akkor most nekem is lenne egy 4 éves kislányom, függetlenül attól, hogy az apa, aki hasonlóan részt vett az eseményekbe az életünk része szeretne-e maradni, vagy sem.

DE azt tartsd szem előtt, hogy egy ilyen háttérrel 3 nap ismerettség után már lefeküdtetek. Ez nem arról árulkodik, hogy tanult volna az eddigi hibáiból vagy túl felelősségteljesen gondolkozna.

2021. júl. 17. 09:16
 23/28 anonim ***** válasza:
56%

22 évesen neked nem kell még ez a pot apa szerep..

hidd el nem úgyan arra vágytok!

2021. júl. 17. 13:39
 24/28 anonim válasza:
2021. júl. 18. 14:51
 25/28 anonim válasza:
0%

Na privátban kaptam tőle hogy megmertem osztani itt is a kérdését :O

Igen én irtam. Elég sok problémával küzdök és végig azon ügyködöm, hogy teljessen normálisnak tünjek. Ezekkel a problémákkal nem fordulhatok orvoshoz. Barátaim nincsennek és igy is megpróbálom legjobbra kihozni a dolgokat. Nincs kitől segitséget kérjek, ugyhogy maradt a Gyakorikerdesek, mert szükségem van valami véleményre, mert azt sem tudom, hogy mi a normális és mi nem. Amióra elkezdtem randizni állandóan rosszúl leszek tőle és látom másokon, hogy ők nem. Vagy csak jól elrejtik.

Röhöghetsz az egészen de legalább probálom valahogy normálissan érezni magam és épiteni a jövőm. Mert ha ez nem fog elmulni, akkor hogy birnák normálissan párt találni és együtt élni valakivel?

2021. júl. 18. 15:24
 26/28 anonim válasza:
0%

Nem baj, hogy kijelentetted, hogy én irtam azt a kérdést is, meg hogy beirtad a privát beszélgetésünket, de akkor már legalább mondhatnál erre valami választ.

itt a folytatása...

2021. júl. 18. 15:30
 27/28 anonim ***** válasza:
82%

Hàt utolsó te sem vagy egy tiszta fialàs 😅😅

Mi bajod van a sràc kèrdèseivel?

2021. júl. 18. 15:44
 28/28 anonim ***** válasza:
58%

Semmiképpen sem.

21F

2021. júl. 18. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!