Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze jönnétek egy olyan 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek egy olyan 20 éves lánnyal akinek van egy 2 éves lánya?

Figyelt kérdés

Még csak 3 napja ismerkedünk egymással. A 2. napon találkoztunk és le is feküdtünk egymással. Tetszik is, meg nem is, illetve nem érzek még iránta semmit. Én kezdeményeztem a sexet és jó is volt. Főleg azért történt meg, mert jók voltak a körülmények és alkoholt is ittunk. A kislányt még nem láttam.

Miután megtörténtek a dolgok, olyan jeleket veszek észre, amit által arra következtetek, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne. Mit csináljak? Nagyon hirtelen jött ez a dolog.

Én egy kedves, figyelmes, gondoskodó személy vagyok. Nem akarom kihasználni. De kizárni sem akarom a lehetőséget, mert lehet, hogy megszeretem őt. Még iskolás vagyok és szerintem kicsit nagy lépés nekem az, hogy egy gyerekkel foglalkozzak.

Arra gondoltam, hogy visszébb veszek a tempóbol, hátha az idő eldönti helyettem, hogy mi lesz.

22/F

2021. júl. 16. 23:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
Vigyázz, mert sokszor pót apát keresnej, hogy lehúzzanak pénzzel. Nem viccelek.
2021. júl. 16. 23:47
 2/28 anonim ***** válasza:
63%
Veréb vagy?
2021. júl. 16. 23:49
 3/28 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ha amugy szimpatikus, akkor egy probat meger a dolog, igaz, hogy fiatalok vagytok, de vannak azert ennel bonyolultabb elethelyzetek is.

Ha diak vagy, nyilvan nem arra megy a lany, hogy majd te fizeted a gyerek dolgait, mert akkor valami idosebb, normalis jovedelemmel rendelkezo ferfivel randizna.

2021. júl. 16. 23:59
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

Te komolyan tudsz venni egy nőt, aki 20 èvesen egyedülàlló szülő?

Hùzd meg mèg pàrszor aztàn engedd el. Ne cseszd el a sajàt èleted, mert ő elcseszte a sajàtjàt

(Ès bàr úgyis lepontozàst kapok, de hidd el. Sajàt pèldàból beszèlek)

2021. júl. 17. 00:10
 5/28 A kérdező kommentje:
Elég megosztóak a vélemények 😕
2021. júl. 17. 00:19
 6/28 anonim ***** válasza:
61%

Én se kezdenék vele semmit se. Az nagyon nem felnőtt értelmileg és érzelmileg, aki 20 éves korára már lebabázott, és egyedül is van.

Pasit is rosszul választott, azt se hiszem, hogy jól felmérte, hogy valóban meg tud-e mindent adni a gyereknek, mert lehet 100 évvel ezelőtt elég volt valami leélt babakocsi neki, meg csuhébaba, de 2021-ben már azért ennél több kell a felneveléshez.

2021. júl. 17. 00:22
 7/28 anonim ***** válasza:
74%

Nos, én nőként mondom azt, hogy kizárt. Sok mindent elárul már az is, hogy kemény 18 évesen szült egy gyereket, aki 2 éves és már apuka képben sincs. Ti ismerkedtek 3 napja, a 2. napon már alád is feküdt… hát köszi, de inkább kihagynám.

Fiatal vagy, én a helyedben biztosan nem kötném le magam egy gyerekes kapcsolattal.

2021. júl. 17. 00:29
 8/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nőként. Remélem védekeztél! Lehet te leszel a következő apa..
2021. júl. 17. 01:09
 9/28 anonim válasza:
69%

Még csak 3 napja ismerkedünk egymással. A 2. napon találkoztunk és le is feküdtünk egymással. Tetszik is, meg nem is, illetve nem érzek még iránta semmit. Én kezdeményeztem a sexet és jó is volt. Főleg azért történt meg, mert jók voltak a körülmények és alkoholt is ittunk. A kislányt még nem láttam.

-Jól kezdődik...

2021. júl. 17. 01:15
 10/28 anonim ***** válasza:
52%
Nőként mondom, hogy legyen egy kicsit több eszed. Ez a lány 18 évesen szült, és most a 2. Napon már le is feküdt veled. Neked van még lehetőséged veled egy idős lányokkal ismerkedni, akik nem anyukák, hanem szintén suliba járnak vagy esetleg már dolgoznak és mellette csinálnak valami tanfolyamot.
2021. júl. 17. 02:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!