Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival aki nem szeret élni?
30 éves koromra jöttem rá hogy nekem magával az élettel van bajom. Utálom hogy vergődnöm kell azért munkahelyeken hogy lakhassak, egyek. Utálom az emberekkel való érintkezést. A smúzolást, hogy sok a szarkeverő ember.
Utálom hogy mindenhol viselkedni kell.
Utálom hogy a nők átnéznek rajtam.
Utálom hogy csesztetnek a rokonok, szüleim.
Az egész élettel úgy vagyok hogy egy borzasztó nagy kényszernek élem meg...
Jobb lenne befejezni, de még ahhoz is gyáva vagyok hogy megöljem magam.
Munkaidőn kívül leginkább a plafont bámulva szoktam fetrengeni üveges tekintettel azon mélázva hogy miért is létezem....
Na egy ilyen pasi milyen lenne lányok?
F/30

Nem Bazsi, te csak hülye/lusta vagy. Céljaid nincsenek, mégi mi motivàlna egy nőt, hogy téged vàlasszon?
Értemén, szeretnéd a felnőtt pàrkapcsolatok toplista első helyét...de hidd el,nem boldogít.

En probaltam ilyennel
Felporgott elkezdett magara adni(a kapcsolatba meg semmit..)es folyamat depis lett ujra en ujra "felemeltem" aztan megint lesz.rt a boldogsagában, aztan rájottem h csak energiavámpir es a depijével lehuz

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!