Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél olyan pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival aki nem szeret élni?

Figyelt kérdés

30 éves koromra jöttem rá hogy nekem magával az élettel van bajom. Utálom hogy vergődnöm kell azért munkahelyeken hogy lakhassak, egyek. Utálom az emberekkel való érintkezést. A smúzolást, hogy sok a szarkeverő ember.

Utálom hogy mindenhol viselkedni kell.

Utálom hogy a nők átnéznek rajtam.

Utálom hogy csesztetnek a rokonok, szüleim.

Az egész élettel úgy vagyok hogy egy borzasztó nagy kényszernek élem meg...

Jobb lenne befejezni, de még ahhoz is gyáva vagyok hogy megöljem magam.

Munkaidőn kívül leginkább a plafont bámulva szoktam fetrengeni üveges tekintettel azon mélázva hogy miért is létezem....

Na egy ilyen pasi milyen lenne lányok?

F/30

2021. júl. 13. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Egy áldás 🤦‍♂️
2021. júl. 13. 20:48
 2/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
82%
És ha tanulnál, valami jobban jövedelmező szakmát? A pénz igenis boldogít!
2021. júl. 13. 20:48
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
84%

Nem Bazsi, te csak hülye/lusta vagy. Céljaid nincsenek, mégi mi motivàlna egy nőt, hogy téged vàlasszon?

Értemén, szeretnéd a felnőtt pàrkapcsolatok toplista első helyét...de hidd el,nem boldogít.

2021. júl. 13. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem!
2021. júl. 13. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Balázska, te gyönyörűség.
2021. júl. 13. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Csak ilyennel kezdenénk
2021. júl. 13. 20:59
 7/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
89%
Miért nem csatlakozol Bartoshoz? Igazi életművész vagy, végigittad az elmúlt pár évet, esténként beszittyózva GYK-zol, durrogsz a csajokról, a pénzről, a fizetésről, a munkahelyekről, mindezek ellenére hitetlenkedsz, hogy miért nem mászik rád 1000-ből 999 nő stb. Úgy megnéznélek, ahogy Bartossal együtt rágcsáljátok a templom falát, miközben dolgozik benned a Bartos ezerjó.
2021. júl. 13. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

En probaltam ilyennel

Felporgott elkezdett magara adni(a kapcsolatba meg semmit..)es folyamat depis lett ujra en ujra "felemeltem" aztan megint lesz.rt a boldogsagában, aztan rájottem h csak energiavámpir es a depijével lehuz

2021. júl. 13. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj, szabadidődben állandóan a gyakorin lógsz.
2021. júl. 14. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Összekevered a te életedet magával az élettel. Nem ez az élet, csak egy olyan bolygóra születtél, ahol rabsuolgaság van, és börtönben élsz. Ezeket nem szereted. A sok agymosott idiótát, a negatívoskodást( csesztetés). Az élettel nem lenne bajod, csak hogy ez nem az.
2021. júl. 18. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!